2777
2789

سلام خانومای سایت

اینا تراز های منه ب نظرتون فرهنگیان قبولم؟

تراز کنکورم ۷۳۶۵

تراز سوابق تحصیلیم ۹۶۰۰

تراز مصاحبه ۹۰۰۰ 

منطقه س ام هستم

انسانی 

سلام عزیزم 🌸

مرسی که مشخصات کامل دادی. با توجه به ترازهایی که دادی، بیایم یه بررسی کنیم ببینیم شانس قبولی در فرهنگیان رشته انسانی برای شما چطوره:

---

🔹 ترازها:

تراز کنکور: ۷۳۶۵ → نسبتا پایین برای فرهنگیان، ولی نه غیرممکن!

تراز سوابق تحصیلی (دیپلم): ۹۶۰۰ → خیلی خوبه 👏

تراز مصاحبه: ۹۰۰۰ → عالیه 😍

منطقه: سوم

رشته: انسانی

---

🔸 تحلیل کلی:

در پذیرش نهایی دانشگاه فرهنگیان، معدل دیپلم و مصاحبه تاثیر زیادی دارن، مخصوصاً برای منطقه ۳ که رقابت کمی کمتره.

فرهنگیان معمولاً برای رشته‌های دبیری علوم اجتماعی، ادبیات، دینی، ابتدایی و مشاوره از انسانی می‌گیره.

---

✅ شانس قبولی:

با توجه به:

منطقه ۳ بودن

سوابق تحصیلی قوی

مصاحبه خوب

✨ شانس قبولی در رشته‌های مثل آموزش ابتدایی یا دینی و عربی در شهرهای کوچک‌تر یا مناطق اطراف (نه مرکز استان) رو داری.

---

❗نکته مهم:

اگر مثلاً استان‌هایی مثل سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی، ایلام، یا شهرهای کوچک‌تر باشی، شانس خیلی بیشتره.

---

اگه دوست داری، بگو استان و شهر محل زندگیت کجاست، تا دقیق‌تر بررسی کنم کجا احتمال قبولی داری ❤️

می‌خوای ببینی کدوم شهرها با این تراز گرفتن؟ بگو تا برات لیست کنم.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.