2777
2789
عنوان

وقتی یه نفر تاپیک میزنه

100 بازدید | 14 پست

و راجع به مشکلش درد و دل میکنه ، نگید متاسفم برای تجربه ی بدی که داشتی من بهترین زندگیو دارم ، ترجیحا یا سکوت کنید و تاپیکو ببندید و برید .. یا راه حل بدید و ابراز همدردی کنید باهاش ،

مثلا طرف تاپیک میزنه شوهرم اصلا رمانتیک نیست حتی یه شاخه گلم برا من نمیخره ، بعد یکی دیگه میاد میگه ای بابا حالا مشکل من اینه شوهرم تا روزی سه تا دسته گل نخره ول نمیکنه دیوونم کرده😂😂

و از این مدل حرفا..

این پز زیر پوستیا چیه میدید تو تاپیک یکی که داره از غمش میگه و بدتر اتیش به جونش میندازید اخه!

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودشون نیست. اینا از اونا هستن که تو مدرسه وقتی معلم می‌گفت «بعضیا نمره امتحانشون خیلی کم شده.» می‌گفتن «خانوم ما که بیست شدیم.»

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تو سایت همه مدل ادم با هر فرهنگ و سطح سوادی هست حتی از بچه ۱۴ ساله بگیر تا ۵۰ ساله  حرفاتون درسته اما خو همه ادما هم مث هم نیسن ... اینجام یه سایت عمومیه و اکثرا بی تخصصن مشاور ک نیستن هر کی طبق تجربه و  شرایط و دیدگاه خودش ی چیزی میگه 

ولی اینو قبول دارم شعور حکم میکنه وقتی یکی چیزی نداره  اگه تو داریش نباید بگی جلوش که بیشتر دلش بگیره ... ای کاش اینو هممون یاد بگیریم

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

تو سایت همه مدل ادم با هر فرهنگ و سطح سوادی هست حتی از بچه ۱۴ ساله بگیر تا ۵۰ ساله حرفاتون درسته ام ...

حالا ما یادآوری کردیم که کارشون زشته ، اینکه به بیشعوری ادامه بدن یا نه با خودشونه.

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

دقیقا ی مورد دیدم خیلی عصبی شدم کمبود دارن میخوان خودشون خالی کنن

منم یادمه پارسال عید بود. مادربزرگم سکته کرده بود و بیمارستان بود و ما خونه‌اش بودیم که حواسمون به پدربزرگم باشه.

تو یه تاپیک جواب دادم و ته پستم نوشتم چون یه هفته بیرون نرفتم خیلی خبر ندارم.

یه نفر که حتی پیامم خطاب به اون نبود ریپلای کرد گفت واااای چطور می‌تونی یه هفته بیرون نری؟ من یه روز بیرون نرم افسرده میشم. الان هم از بیرون اومدم.

یعنی شستم پهنش کردم سینه آفتاب. لال شد دیگه جوابم هم نداد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیایم به حساب این بذاریم شاید طرف بلد نیست صحبت کنه اینجوری میگه شاید از قصد نیست نمیدونیم که تو دل طرف نیستیم

منم باهات هم نظر هستم نباید پست بذارن

ولی سایت تبادل نظره و هرکی هر نظری میتونه بده

فقط مخالف هستیم باید بی اهمیت باشیم شاید بلاخره خودش بفهمه و جایی تکرار نکنه و نگه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

حالا ما یادآوری کردیم که کارشون زشته ، اینکه به بیشعوری ادامه بدن یا نه با خودشونه.

دمتم گرم  خاهر ... یه زمانایی خیلی این مسائل بم فشار می‌آورد هنوزم میاره گاهی ولی از وقتی ب این نتیجه رسیدم که ادما تا خودشون نخوان عوض نمیشن منم تصمیم گرفتم دیگه خیلی بها ندم بهشون شمام اگه دیدید بگذرید اخه نفهم که نمیفهمه تقصیری نداره   و هم اینکه  نمبشع اونی که خودشو زد به نفهمی رو هم  هوشیار کرد  

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

منم یادمه پارسال عید بود. مادربزرگم سکته کرده بود و بیمارستان بود و ما خونه‌اش بودیم که حواسمون به پ ...

عجب آدم کم عقلی بوده. متاسفم برای اتفاقی که برات پیش اومد.

منم یادمه پارسال عید بود. مادربزرگم سکته کرده بود و بیمارستان بود و ما خونه‌اش بودیم که حواسمون به پ ...

کار خوبی کردی بعضی وقتا لازمه طرف مقابل درست سرتا پاش قهوه ایی کنی 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بیایم به حساب این بذاریم شاید طرف بلد نیست صحبت کنه اینجوری میگه شاید از قصد نیست نمیدونیم که تو دل ...

من اصلا وقتی همچین مواردیو میبینم روشون ریپ نمیزنم حتی ، کلا زیاد نظری نمیدم جایی..مگر اینکه بدونم نظرم مفیده یا کسیو ناراحت نمیکنه ، ولی خب گفتم تو این تاپیک بگم هم خودم خالی شم هم اگه کسی احیانا قراره روش حتی ۱ درصد تاثیر بذاره و از این کارش کوتاه بیاد کم کاری نکرده باشم.

دمتم گرم خاهر ... یه زمانایی خیلی این مسائل بم فشار می‌آورد هنوزم میاره گاهی ولی از وقتی ب این نتیج ...

حق با شماست

من اصلا وقتی همچین مواردیو میبینم روشون ریپ نمیزنم حتی ، کلا زیاد نظری نمیدم جایی..مگر اینکه بدونم ن ...

ببین تو بگی بدتره چون دعوا میشه و بدتر اعصابت خورد میشه

فقط رها کن دیدی سریع از تاپیک خارج شو 

و کاربریت سر چیزای الکی از دست نده و همچین اعصابتو

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚