2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ماهی دوم از دهن اون ماهی اول اصلا رد میشه ؟😐 ماهی اولیه چیه مگه ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

استارتر مخلفات شکم ماهی بزرگه کو ؟یعنی فقط اون ماهیه تو شکمش بود😵

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
حتما اینم کلک جدید فروشنده ها برای کم فروشی

شاید واقعا همینطور باشه.چون:

۱ دمش نیست وخیلی هم تمیز و راست بریده شده انگار باچاقویه

۲ماهی کوچیکه بزرگ تر از اونیکه که تو دهن یه ماهی جابشه تازه اونم به ماهی به این کوچیکی 

۳احتمالش هیت چون ما ماهی پاک کرده گرفته بودیمو سرو دم نداشت

که اتفاقا برش اش رو از وسط چشم ماهیه زده بود که با نگاه کلی ماهی بزرگی تردیده بشه و به شوهرم همونجا گفتم چه فروشندش کلک و گرون فروش بوده که وزنش زیاد چه کارایی کرده(+بماند ک یه ماهی دیگم توش گذاشته بوده!)

۴ مهمترو عجیبتر از همه اینکه ماهی دومی ای هم که داشتیم تمیزش میکردیمم همینجوری بود.حالا اولی رو چیزی نگیم دومی که دیگه نمیشه اتفاقی همیمجوری باشه...

من باید پلیس میشدم☺