2777
2789
عنوان

بچه طلاق بدبخت کنکوری

233 بازدید | 21 پست

سلام 

من من امسال پایه دهم رشته تجربی بودم 

به علت جدایی پدرو مادرم اصلا نتونستم پایه دهم رو درست حسابی درس بخونم و کلا افسرده شدم الان هم پیش مادرم هستم خونه مادربزرگم که خیلیم شلوغه زندگی میکنم و از لحاظ روحی اصلا اوکی نیستم درس بخونم هر کاری میکنم نمیشه و نمیتونم 

الان هم که تابستون هست من درس زیست رو تجدید شدم و کلا سرد شدم از درس نمیتونم روزی یک ساعت هم بخونم به نظرتون چیکار کنم حالم خوب شه و انگیزه بگیرم 

واقعا هم جدا از همه مشکلات بیشتر غصه درس هامو میخورم که نمیتونم بخونم و پایه ام ضعیف شده 

و حتی تست هم کار نکردم تا حالا 

خواهشاً راهنماییم کنید چون الان یک ماه از تابستون گذشته و من هیچ کاری نکردم 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین درسای پارسالت رو دوره کن خورد خورد

و درسایی که افتادی تیکه تیکه بخون تا پاس کنی

و از مهر سعی کن دیگه غصه رو تمومش کنی

اگر مثلا عصر ها خونه مادربزرگت شلوغه تو جوری برنامه بچین از ۵صبح درس بخونی تا ۵عصر

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

حتما حتما برو کتابخونه .اگه از لحاظ مالی اوکی هستین حتما حتما به موسسه قلمچی ،ماز،یا هرچی ثبت‌نام ک با برنامه پیش بری . امتحان زیستتو هم بخون که انشالله قبول نهایی میشی 

هدفت چه رشته و چه دانشگاهیه؟!

حق داری دخترم ولی تازه دهمی و ب جای خیلی کارا و دغدغه دوست پسر و اینا که هم سن و سالات دارن ناراحتیت درس ات هست، تو دختر خوبی هستی معلومه والا دختر منم هر روز با صدای دعوای منو باباش درس میخونه بازم تو این مشکلو نداری این چیزا تو همه خونه ها هست

برو سایت آلا انگار ک معلم خصوصی گرفتی بخدا کلاس و پول خرج کردن مهم نیست خودت مهمی که دل بدی ب درس و تمام تلاشت رو بکنی

سلام عزیززززم 

منم دبیرستانیم دقیقا هم سن تو که بودم تجدید شدم بخاطر تیروئید و بیماری مامانم تازه من مدرسه تیزهوشان هستم که خیلیییی سختگیرن بخاطر همین کاملا درکت میکنم 

اولا که استرس نداشته باش دهم نهایی نیست 

بعدم الان من اصلا خیلی درست حسابی حتی یادم نیست اونموقع رو غصه شو نخور منم بی انگیزه بودم مثل یه جنازه فیزیکو خوندم نمره قبولیو گرفتم تابستون خودمو جمع و جور کردم و الان خیلی همه چی عوض شده 

غصه نخور دختر همه چی میگذره فقط الان زیستو بخون ک پاس شی💗💗💗

اگه دوست داشتی پیام بده باهم بخونیم منم میخوام درس بخونم

عزیزم؟؟؟؟؟

این چه حرفیه به خودت می‌زنی؟؟؟ 

تو باید مشخص کنی چه رشته و چه شغلی میخوای؟

تست هاتو‌ با توجه به اون بری جلو

منم شرایطم خیلی خیلی بدتر از تو بود البته هنوزم هست 

به خودت توهین نکن اعتماد به نفس داشته باش

برای هدف تلاش کردن می‌خواد

مثلا میتونی تو یوتیوب بری و سرچ‌کنی study with me 

از هایلایتر استفاده کنی و نوت برداری

و ….

میتونی بری کتابخونه درس بخونی عزیزم،تو دختر قوی هستی نزار مشکلات آینده ت رو نابود کنن،هر وقت حس خفگی کردی برو پارک قدم بزن و به ذهنت آرامش بده،دنیای مجازی هم براش تایم بزار و گوشیتو بزار روی آلارم،بعد مثلاً دوساعت گوشیو بزار کنار،تلاش کن و سعی کن شبت زود بخوابی و صبح زود بیدار بشی،به تجدید شدنت هم فکر نکن امتحان میدی قبول میشی،نزار افکار منفی تو رو غرق کنن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من نميفهمم تو ايران بچه ها چرا اينقد استرس كنكور و اين حرفا رو دارن توي ايران تحصيلات به هيچ دردي نميخوره اخر برين حقوق بگير يكي ديگه بشين براي ماهي بيست تومن خودتونو بيچاره كنين

من نميفهمم تو ايران بچه ها چرا اينقد استرس كنكور و اين حرفا رو دارن توي ايران تحصيلات به هيچ دردي نم ...

من دبیرستان بودم

انگار می‌رفتم جهنم و‌بر می‌گشتم

سطح سوالات بالا 

نمی‌دونم بهمون میگفتن اگه سه رقمی نیارید کارگر می‌شید بیچاره میشید

دلم می‌خواد برم بزنم دهنشون الانم کارگرم و بدتر از کارگر