2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شده 

هی عزیزجون چی بگم. من هرکاری واسه خانواده شوهرم میکنم میگن خودشیرین  بهم . به شوهرم میگم مرغ گوشت بگیر میوه بگیر به مادرت سربزن زنگ بزن بهشون احترام بزار صداتو نبینم براشون بالا ببریا جوابشونو هرچقدرم غلط ندیااا. اونوقت مادرشوهرم سر یه چایی نخوردن از آشپز خونه داد میزنه این خودش چیه که بچش چی باشه.به شوهرم امشب گفتم گفت منم دارم بخاطر بچه زندگی میکنم. واقعا شما بگید من بدم؟کجام بده؟ کارم اشتباه

هی عزیزجون چی بگم. من هرکاری واسه خانواده شوهرم میکنم میگن خودشیرین  بهم . به شوهرم میگم مرغ گو ...

وای ، بخاطر بچه حرص نخور ،واست خوب نیس ، و مادر شوهر بی ملاحظه ای

🌟🌌ای حال نامعلوم آروم باش آروووم🌟🌌
من فقط دارم گریه میکنم برای شماها مزنویسم نمیخوام دیگه قیافشوببینم

زیادم ناراحت نباشیامنم تاباردارشدم حساس شدم همش گریه میکنم تابهم چیزی میگن

شوهرمنم چندباردعوامون شده چرت وپرت میگه میگه میخاهی یکی مثل خودت بیاری خیلی گریه کردم ولی محلش ندادم گفتم من فقط بچه م رامیخام چی فکرکردی لجشادراوردم تابفهمه میتونم دلمابه کسی دیگه که بچه مه خوش باشم دیگه سربه سرم نمیذاره واین حرفانمیزنه بهم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792