2777
2789

من موندم برم باشگاه یا نه 

من چند روز پیش رفتم دکتر آزمایشم دادم گفتن هورمون مردونم بالاست قرص واسم تجویز کردن گفتن تو لاغری کمکم میکنه و گفتن واسه یذره آنزیم کبدم بالاست ورزش و نرمش تو محوطه داشته باشم

بعد من یه مقدار اضافه وزن دارم قدم بلنده شکمم زیاد ندارم ولی برعکس پاهام یه مقدار پره و صورتمم یکم تپله

یکی از فامیلامونم می‌رفت بدنسازی اونم یکم هیکل داشت الانش تایپ من نیست اگه من برم بدنسازی اینجوری شم میترسم 

ایروبیکم میگن شل میکنه پوستو 

بنظرتون من چیکار کنم ؟لطفا خواهرانه مادرانه منو راهنمایی کنین اونایی که سررشته دارین واقعا خسته شدم دلم میخواد خوشتیپ شم 

بنظرتون با نرمش و نرفتن باشگاه و رژیم گرفتن لاغر میشم به مدت کم؟برم پیش مشاور تغذیه 

فعلا قید باشگاهو بزنم تا ببینم با داروها چطور میشم؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

عزیزم بدنسازی بستگی به خودت داره چه قیافه ای بسازی 

میتونی وزنه های سبکتری بزنی که فقط بدنت فرم بگیره و چربی سوزی بشه و با مصرف پروتین وی و وزنه های سنگین عضله سازی کنی  

من بدنسازی ثبت نام کردم ، فعلا ۷ جلسه رفتم ، ۴ کیلو کم کردم ، البته بیشتر از وزن سایزم کم شد ، هرکس دید گفت لاغر شدی ، نه خیلی زیادا ولی خب یه هوا کم شد پف بدنم .

راضی هستم فعلا ، اگه تا مهر نتونم حدود ۱۰ ۱۲ کیلو کم کنم میرم تی آر ایکس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدنسازی بستگی به خودت داره چه قیافه ای بسازی میتونی وزنه های سبکتری بزنی که فقط بدنت فرم بگیره ...

اگه وزنه سنگین نزنی دیگه فقط چربی سوزی میشه آره ؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

از نظر من هر گونه ورزش برای سلامتی مهمه ببین با چه ورزشی حال روحیت هم خوب میشه یکی با زومبا بدنسازی که من خودم عاشقشم بشدت یکی ایروبیک و ..... حتی روزی نیم ساعت پیاده رویی سبک و آروم هم بدنتو به چالش میکشه و بقولی اکسیژن رسانی به خون و مغزت رو بهتر میکنه 

من بدنسازی ثبت نام کردم ، فعلا ۷ جلسه رفتم ، ۴ کیلو کم کردم ، البته بیشتر از وزن سایزم کم شد ، هرکس ...

یعنی یه ماهی میشه رفتید دیگه ؟

چه خوب بازم 

اگه وزنه سنگین نزنی دیگه فقط چربی سوزی میشه آره ؟

اره بدنت فرم دلخواهتو میگیره البته همیشه اول سبک میزنن که بدنشون فرم دلخواه بگیره بعد سنگینترش میکنن عضله بسازن که دوباره تبدیل به چربی نشه ولی میزان عضله ای که میخوای بسازی به سلیقه خودته

عزیزم پیاده رویی هم گزینه خوبیه برات با کفش استاندارد  و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب و پیاده روی اصولی نکه به زانو هات و کمترت آسیب بزنی