2777
2789

من خیلی دوسش داشتم اونم دوسم داشت کات کردیم سریع رفتم با یکی دیگه ولی اون جدیده سره یه بوس ندادن گذاشت رفت،یاد عشق خودم افتادم ما این سومین باره کات میکنیم ولی این دفعه بهم گفت خوشبخت بشی خداحافظ،دفعه های قبل که کات میکردیم اصلا نمیگفت خداحافظ

براتون پیش اومده بگه خداحافظ بعدم برگرده

اکس من بدون خداحافظی رفت برای همیشه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

هزار بار کات شد آشتی کردیم 

سری اخر کم آوردم نتونسم وضع موجود رو تحمل کنم و رفتم هربار اصرار کرد برگرد ادم شدم میشم همونی که میخای برنگشتم چون میدونستم شخصیتش شکل گرفته و عوض نمیشه آخرم رفت با یکی دیگه 

تند تند هم عکس رلشو می‌فرسته من حسودی کنم 😂😂خب  یکی نیس بهش بگه اگع خوب بودی رلم بودی نه اکسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریه مسایلی که من بیشترمقصر بودم یکمم اون بیخبر رفت روز قبلش میگف میخامت.. اگه بخام برم رک بهت میگم.. قسم خورد که نمیره.. تا اینکه بیخبر رفت خارج برادرمان پاش به من خبر نداد خدافظیم نکرد الان یک ماه میشه منم دیگ پیام ندادم وفراموشش دارم میکنم.. حسم میگه دیگ نمیاد