2777
2789
عنوان

موش اومده تو خونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 48 پست
ای وایهمون چسب خوبهولی اگه میتونید همه چیو جمع کنید بگیرید بندازینش بیرون😂ما تو خونمون اومده بود هم ...

😭😂یعنی همه جا میرن 

میترسم گیر بیفته خونه رو جمع کردم میخام بشورم بعد هنو یکی دیگه بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه موشه خیلی کوچولوعه تو اتاقم بود زیر تختم الان دو هفتس تو اتاقه خودمه میچرخه شبا اصلا باهم میخوابیم پفک میندازم زیر تخت داره حیوون خونگیمون میشه😐😐

یه مقدار امید هل دادم برات

بچه ها نخندینا ...

خونه ماهم اومدن

چسب کارساز نیست 

فقط چندتا تله موش بگیر توش نون خالی هم بزاری  سریع گیر میوفتن میمیرن 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ما سه تا چسب موش گذاشتیم 

یه سم هم خریدیم بالای ۲۰۰ تومن شد 

ریختیم و در رفتیم 

الان یه ماه فکر کنم بیشتره خونه نرفتیم 

اومدیم شهرستان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم بعداز عروسی توی یه خونه ساکن شدیم موش داشت یه بار میوه شستنی چندتا آلبالو از توی سبد افتاد قل قل کنان رفت زیر مبل غروب شوهرم اومد گفتم مبل رو جابه جا کنیم آلبالو ها رو دراریم که دیدیم بله آلبالو ها رو خورده بود هسته ش مونده بود. تا گیر بیفته چقدر من جیغ میزدم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

برو عطاری یا داروخانه. بگو سم شکلاتی میخوای. بهش سم انتی کواگولانتم میگن. شبیه کپسوله و رنگ قرمز قهوه ای. دستکش بپوش و توی خونه بریز. موش لونا رو دوست داره میخوره و خونریزی داخلی میکنه و میره بیرون و میمیره. بعد تمام درزهای خونه رو ببند. با گچ 

تمام کمدهای دیواری و کابینتها رو چک کن.

فاضلاب ها رم چک کن. در حیاط و پنجره ها رم همینطور. موش از کوچکتری فضاها هم رد میشه.