2777
2789
چحوری بودن همسرتون.؟توی انتخاب لباس هاتونم نظر میدادن ؟

خودم رعایت میکردم کم کم دیگه نزاشتم اظهار نظر کنه خودم اول به لباسش مشکل میگرفتم میگفتم بهت نمیاد یا این رنگ خوب نیست یا اینو نپوش یکجور تو ذهنش فرو کردم من بهتر از تو میدونم چی خوبه یا چی بده دیگه خودش می ایستاد من نظر بدم خودش نظر نمیداد میگفتمم خواهرام تعریف کنن ازم که چقدر خوبه سلیقم تو لباس میگفتم مثلا بگن الکی که من برم باهاشون خرید لباس چوت بلد نیستن بگیرن

فکر نکن حالا بگی این چه ربطی به مرز پوشش داره  اتفاقا خیلی ربط داره تو ذهنش میشینه که تو خودت خیلی بهتر میدونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله .. با اینکه اروپاست و خارج از کشوره ولی حالیش نمیشه همش دوست داره حرف حرف خودش باشه توی همه چیز ...

تنبیه ات نمیکنه با بی توجهی و قهر های طولانیه 

یا دیگه بهت پول نده ؟

تنبیه ات نمیکنه با بی توجهی و قهر های طولانیه یا دیگه بهت پول نده ؟

ن برعکس اصلا طاقت نداره قهر های من بیشتر اذیتش میکنه 

چون متاسفانه عادت بدم اینکه کینه ایم

و اینکه مسئله پول اگر بهم نده میرم سرکار و به شدت از اینکه زن کار کنه بدش میاد 

فکر میکنه زن اگر کار کنه طلاق میگیره

خوراک پوشاک لباس کیف کفش همهههه چی باید نظر اون باشه انگار من هیچی حالیم‌نیست و فقط اونه که میفهمه

من نمیخوام خدایی نکرده گناهی گردنم باشه و توصیه به طلاق کنم

یک راهی که خودم رفتم میگم بهت من با مردی که آسون گیر تر از این بود با هزار سیاست حرص راه اومدم

اگر پسرم بدنیا نیومده بود هیچ تلاشی نمیکردم خودم رو پیر کنم 

و توی عقد هم خودم رو گول زدم که بهتر میشه همین حرف اطرافیان که باید برای زندگی تلاش کرد نباید با تقی و توقی طلاق گرفت و مشاور و باید موند و مشاوره رفت و درست میشه موندم و تواوج جوونی یک چشمم اشک بود یک چشمم خون  ما هیچوقت هم چنین قهر طولانی نداشتیم زندگی که بخواد همش توش قهر و کینه باشه درست نمیشه 

بهت میگم نه از موندن بترس نه از رفتن بشین دودوتا چهارتا کن ببین اررشش رو داره اصلا خوبی چی داره این اقا حواست هست فردا بچه بیاری دختر مخصوصا چه بر سر اون دختر در میاره اون مرد  

قشنگ بشین فکراتو بکن از هیچی هم نترس مرگ یکبار شیون هم یکبار به خودش هم بگو بگو من نمیتونم بسازم با این رفتارهات تمام دمش رو کوتاه کن غرور زیادی ورش نداره بگه همینه که هست اگر همینه که هست پس گورش رو گم کن بندازش بیرون 

سفت وایستاده من همینم تو پوست و گوشتمه نمیتونم تغییر کنم‌

عزیزم اگر واقعا ازارت میده بحث طلاقو پیش بکش

ببخشید انقدر رک میگما ولی یک زن تو این دوره زمونه دیگه نباید زیر حرف زور بره