2777
2789

خیلی عجیبه ، من تمووووم همکلاسیام که هیچی درس حالی‌شون نبود الان بعد ده سال خبر دارم هم پولدار بودن هم شوهر خیلی پولدار کردن هم مزون و گالری و اینا زدن همه موفقن😂

حالا ما هنوز اندر خم فوق لیسانس و آزمون دکتری منتظریم بزرگ شدیم موفق بشیم🥹😂😂

بچه ها درس نخونید تهش همون همکلاسی تون که آدم حسابش نمیکردید توی درس ، همووووون با پول موفق تر شماست

نه همکلاسی های درس نخوان من اینطور نیستن فعلا درس خوان ها موفق ترن

به نظرم همکلاسی های شما صرفا علاقشون چیز دیگه ای بوده وگرنه برای موفق شدن توی هر کار دیگه ای هم باید هوش و استعداد خاص شغل خودشون رو داشته باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره😂😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه شاگرد اولای دوره لیسانسمون یکی پدرش وزیر بود؛ یکی پزشک متخصص و اون یکی هم یادم نیست ولی واقعا پولدار بود. همکلاسیای ارشدو زیاد نمیشناختم یکیشون خودم بودم که وضع مالی پدرم بد نیست.

ولی در کل با حرفت موافقم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی از بچه های مدرسه یا دانشگاه درس نمیخوندن و پدراشون پولدار بودن

بعد بنده خدا ی دونه از همکلاسی هام که از همهههه باهوش تر و درسخون تر بود وضع مالی آنچنان خوبی نداشتن، رتبه ش دو رقمی شد ، یهو ترم اول دانشگاه از فشار مالی زد به سرش انصراف داد گفت میخوام برم کشاورزی کنم🥲🥲🥲 چقدر دلم کباب شد حیف اون همه هوش و استعداد

نه برای من برعکسه 

همکلاسی های درس خون موفق ترن

اونها فقط شوهر کردن و یه زندگی معمولی ( حتی بعضی هاشون دیپلم هم نگرفتن ، شدن یه مادر بیسواد )

دانشگاه هم همه درسخون بودن ( شاید چون دانشگاه دولتی و خوب بودو بدون درس خوندن نمیشد قبول شد )

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

خیر اینطور نبود برای ما 

یک گروه دارم از دوستان دوران مدرسه 

افرادی که در مدرسه ضعیف یا کم کار بودن از نظر درسی 

همگی خانه دار هستند حتی یک رانندگی ساده هم غیرت نمی‌کنند برن آموزش ببینند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه برای من برعکسه همکلاسی های درس خون موفق ترناونها فقط شوهر کردن و یه زندگی معمولی ( حتی بعضی هاشون ...

اتفاقا من و تموم کسایی مه درس خوندیم دانشگاه های دولتی خوب آوردیم که شرایط مالی دانشجو ها مختلفه همه جوری هستن ولی تمووووم اونایی که درس نخوندن توی کلاسمون تهش ی دانشگاه آزادی رفتن ی مدرکی بگیرن و شغل رو با پول بابا راه انداختن کارآفرین شدن

البته ما رشته مون ریاضی بود دبیرستان اینطوری شد توی رشته های ما

ولی ممکنه کسایی ک تجربی بودن ، شرایط شون متفاوت باشه چون الان برای رشته های خوب آوردن باید هزینه کرد 

خیر اینطور نبود برای ما یک گروه دارم از دوستان دوران مدرسه افرادی که در مدرسه ضعیف یا کم کار بودن از ...

چرا درس نخون های ما جربزه داشتن حداقل 

هم رانندگی بلدن هم ماشین دارن برای خودشون هم کارآفرین شدن

البته ی تعدادی هستن همیشه درحال آفساید بودنن هیچکاری نمیکنن

چرا درس نخون های ما جربزه داشتن حداقل هم رانندگی بلدن هم ماشین دارن برای خودشون هم کارآفرین شدنالبته ...

باز خداروشکر عالیه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍