2777
2789
عنوان

حالم از همه ی مردا بهم میخوره دیگه به بابای خودمم اعتماد ندارم 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه حرفات درست ولی ربطشو به حجاب نفهمیدم😑

ربطش اینه که حالا تو فروشگاه و داروخونه و خیابون لباس درست و حسابی تنمونه اینجوری میکنن اگه با دکلته و شورت میرفتیم بیرون بخدا امون نمیدادن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

درسته قشنگم، ولی متاسفانه جامعه که سانسور نداره و از هر قشری توش هست چه خوب یا چه بود 

هرجا آدم خوب هست آدم بد هم هست و برعکس🙏🥰

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

ربطش اینه که حالا تو فروشگاه و داروخونه و خیابون لباس درست و حسابی تنمونه اینجوری میکنن اگه با دکلته ...

اون آره ولی از ریشه باید این نرا درست بشه 

نه با محدود کردن خودمون 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

فهمیدنش سخت نیست وقتی پوشیده باشی اجازه نمیدی هر مریضی به اندام و تنت نگاه کنه با چشمای کثافتش

و سخت تر میتونه دسترسی به تو داشته باشه نسبت به وقتی که همه جات بازه

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

منم ی بار تو دیوار اگهی لباس گذاشتمگفتم وویس بده عکس دست زنشا فرستاد فک کرد من احمقم اصرار کردم وویس ...

😂😂😂😂

دیگه حالم از همه چی بهم میخوره ، جایی که نر جماعت هست نمیرم ، تو داروخونه مثلاً طرف فروشنده هستش وقت ...

آفرین دقیقا

ماها که عادی میگردیم یه مشت هول دور و برمون میپلکه اینایی که لباسای جلف میپوشن دیگه هیچی قشنگ میخارن خودشون

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اون آره ولی از ریشه باید این نرا درست بشه نه با محدود کردن خودمون

طبیعیت مردا اینطوری هست وخیلی کم پیدا میشه مردی که با ایمان باشه نگاهشو حفظ کنه خویشتنداری کنه 

تو نمیتونی طبیعتشون عوض کنی

یکم باهوش باشی میفهمی عزیزم، اینجا اروپا نیست که بی حجابی عادی باشه و کسی نگات نکنه، اینجا ایرانه و اکثرا هول و مریض جنسی هستن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

منم ی بار تو دیوار اگهی لباس گذاشتمگفتم وویس بده عکس دست زنشا فرستاد فک کرد من احمقم اصرار کردم وویس ...

میگفتی خاک هفت خرابه تو سرت خیلی واجبه که صداتو زنونه کنی بفرستی تا به هدف شومت برسی 

احمق بیشعور 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
فهمیدنش سخت نیست وقتی پوشیده باشی اجازه نمیدی هر مریضی به اندام و تنت نگاه کنه با چشمای کثافتشو سخت ...

بنظرم اون مریضه باید درمان بشه 

من خودم باحجابم ولی اینا به منم چشم دارن پس نمیشه همرو صرفا بزاریم سر حجاب 

مهم تر ازینا درمان اوناس

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃