2777
2789
عنوان

رفتارهای عجیب شوهرم😮‍💨

280 بازدید | 25 پست

دیشب سردرد بودم گفتم یه قرص برام بیار با حالت ناراحتی گفت کجان که بیارم گفتم نمیخواد خودم برداشتم بعد که قرص خوردم چند لحظه بعدش دیدم سردرد ام خوب نشد چایی گذاشتم و برای اونم آوردم بعد میگه ببخشید چندین دفعه گفت ببخشید حتما هم باید انگشتمو به انگشتش قفل کنم مثل بچها آشتی کنم خیلی میگه دوستت دارم ولی تو خونه کاری بگم بکن خیلی سختشه 

نمیدونم از تنبلی یا چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبل هست

ادم باید کاری کنه که شوهرش همه کار ها رو انجام بده

خودش دست به سیاه و سفید نزنه🤣🤣🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خیلی خوبه ولی این که تو خونه کمک نمیکنه چی

اووووو از ۱میلیون مرد یکیشون کار میکنه منم داداشا کمک خانماشونن اما شوهر من نه دیگه این شانسه و تربیتی ک شده 🤧🤧🤧

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بگم چی نه به شوهرشما نه به شوهر من تا بگم جاییم در می‌کنه ده تا قرص میاره میگه بخور هرچی میگم بابا ق ...

منم برای شوهرم این جوری هستم تا بگه سردردم بدن دردم زودی براش قرص و چیزی که حالش رو خوب کنه میارم ولی اون تنبلی میکنه