2777
2789
عنوان

سونوگرافی و بارداری

163 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من دیروز رفتم سونوگرافی جنین دیده شد و قلب هم داشت و ۶ هفته بودم 

ی چیزی نوشته نگرانم کرده اگ میدونین راهنمایی کنین

(آندومتر رحم در نیمه فوقانی دوبلیکه دیده می شود)یعنی چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عبارت «اندومتر رحم در نیمه فوقانی دوبلیکه دیده می‌شود» به نظر می‌رسد که از یک گزارش سونوگرافی یا تصویربرداری پزشکی آمده باشد. اجازه بده توضیحش بدهم:

🧠 معنی اصطلاحات:

- اندومتر: لایه داخلی رحم که در طول چرخه قاعدگی تغییر می‌کند و محل لانه‌گزینی جنین است.

- دوبلیکه (duplicated): به معنی دو لایه یا دو ساختار مشابه که به‌طور غیرمعمول دیده می‌شوند.

- نیمه فوقانی رحم: بخش بالایی رحم، نزدیک به فوندوس (قسمت بالایی و گنبدی‌شکل رحم).

🔍 تفسیر احتمالی:

وجود «دوبلیکه» در اندومتر ممکن است نشان‌دهنده یکی از موارد زیر باشد:

- تصویرسازی غیر واضح یا artifact: گاهی در سونوگرافی، به‌دلیل زاویه دستگاه یا حرکات بیمار، تصویر اندومتر دوگانه به نظر می‌رسد.

- رحم دوشاخ یا آنومالی مادرزادی: در برخی موارد، رحم ممکن است به‌صورت مادرزادی دو بخش داشته باشد که باعث دیده شدن دو اندومتر می‌شود.

- پولیپ یا ضخامت غیرطبیعی اندومتر: گاهی ضایعات داخل رحم مثل پولیپ یا هایپرپلازی باعث تغییر شکل اندومتر می‌شوند.

🩺 پیشنهاد:

برای تفسیر دقیق‌تر:

- بررسی توسط متخصص زنان یا رادیولوژیست ضروری است.

- ممکن است نیاز به تصویربرداری دقیق‌تر مثل سونوگرافی ترانس‌واژینال یا MRI باشد.

- اگر در حال بارداری هستی یا قصد بارداری داری، این یافته باید با دقت بیشتری بررسی شود.

اگر بخواهی، می‌توانم کمک کنم تا بفهمی این یافته چه تأثیری ممکن است روی بارداری یا سلامت رحم داشته باشد. آیا این گزارش مربوط به بررسی بارداری‌ات بوده؟

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره تازه وارد ده هفته شدم خیلی تهوع دارم اصلا حالم بده کاش زودتر تهوع دست از سرم برداره

دوسه هفته دیگه خوب میشی من تو بارداری قبلم تا۱۵هفته داشتم شدید 

همش بالامیاوردم ولی قرص دمیترون خیلی خوب بود برام

الانم تهوع دارم و نه شدید شاید چون فعلا کوچیکه تو هفته هفتمم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما خودتون میتونید کاراتون کنید؟ من که خودم نمیتونم غذا درست کنم

خسته ام وبیحال پسربزرگم خیلی کمک حالمه 

خیلی میخوابم 

الان حالت رو درک میکنم منم تو بارداری های قبلم همین بودم تازه لرز شدید وسردرد هم داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40