2777
2789

سلام خیلی نگرانم یکی از آشناها سه ماهه سردرد داره 

پیشانی درد هم داره و یه احساس گز گز تو پیشونی 

سردرد گاهی خوبه گاهی شدت میگیره

دو هفته میش رفت دکتر گوش و حلق و بینی چرک خشک کن و سفکسیم داد بهتر شد ولی کامل نه..دو سه روز خوب بود..یبوست که میگیره سرشم اذیت میشه...یا باز خوب بود ولی سیر که خورد تا روز بعد سردرد داشت..سردردش جوری نیست که از پا بندازتش..گاهی با مسکن بهتر میشه گاهی نه

گاهی بعد از حمام سردرد داره

خیلی نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه داداشم ۸ سالگی فرشته شد بخاطر تومور  ،حتما یه عکس بگیرین این دکتر ،اون دکتر فایده نداره ،بعدشم تومور درد داخل سر هم هست و اینکه چشمها بمرور ضعیف میشه..سردرد همیشه ربطی به تومور نداره ...انشاءالله که خیر

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من بچه داداشم ۸ سالگی فرشته شد بخاطر تومور ،حتما یه عکس بگیرین این دکتر ،اون دکتر فایده نداره ،بعدش ...

عزیزم..جایگاهش بهشت باشه..اگر اذیت نمیشی میشه بگی علائمش چی بود؟ مثل اینایی که من گفتم نبود؟

شما اطلاعات ندارین؟

من ی همکاری داشتم ۳۰ سالش بود هیج گونه سردردی چیزی نداشت.  نمیخام حرفم نگارنتون کنه اما هیج علایمی نداشت برا شرکت نوار مغز داد گفتن تومور داشت .نوار مغز مث ام ای  تومور رو نشون نمیده تومور رو ولی ی سری علائم و مشکل توی نوار مغز بود دکتر گف تومور داری.

من ی همکاری داشتم ۳۰ سالش بود هیج گونه سردردی چیزی نداشت. نمیخام حرفم نگارنتون کنه اما هیج علایمی ن ...

کاش انقد این آشنای من بیخیال نبود و کاش انقد من استرسی نبودم...مردم این سه ماه بخدا

عزیزم..جایگاهش بهشت باشه..اگر اذیت نمیشی میشه بگی علائمش چی بود؟ مثل اینایی که من گفتم نبود؟

فدات ممنون ،زنده و سلامت باشی ،من شهرستان زندگی میکنم ،دورم کلا..ولی چون مادر ،پدرش شاغل بوده ن این همیشه تو خونه تنها بوده ،میخوام بگم اینا فقط بردن چشم پزشکی و عینک گرفتن،فقط میگفته سردرد دارم ،بیتوجهی کردن مشخصه ..ولی روز فوتش چنان  سردرد  شدیدی داشته که داد زده ،و اینا فک کردن ادا در میاره همونجا تموم کرده ...بنظرم تهوع ..سر گیجه و همین بینایی ضعیف از دلایلشه ،ژنتیک هم کسی رو نداریم ...ففط ام ار آی حتما حتما برن ...تومور تا وقتی کوچیکه علاعمش ضعیفه و با جراحی خوب میشه ،این رشد کرده بوده متاسفانه ..همونروز گویا خون از گوشش و بینیش هم اومده بوده

من ی همکاری داشتم ۳۰ سالش بود هیج گونه سردردی چیزی نداشت. نمیخام حرفم نگارنتون کنه اما هیج علایمی ن ...

،الان خوب شده یا خدای نکرده فوت شدن