2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مهارت یاد بگیر تو بازارکار تو دکتری هم داشته باشی تا نری خاک نخوری و شاگردی نکنی هیچی نمیشی

چیکار باید بکنم 

از پارسال دلم میخواست برم خیاطی یاد بگیرم خانوادم وضعیت مالی خوبی نداشتن 

تا امسال باز بهشون گفتم می‌خوام برم کلاس باز بحثمون شد بهم میگن تو نمیفهمی درک نمیکنی💔خسته شدم از این‌وضعیت کلافم نمیدونم‌ چیکار کنم همه چی توی دلم مونده 

از اینور امیدم به کنکوره کاش میشد امسال قبول شم دیگ کشش پشت کنکور موندنو ندارم💔

می‌خوام پول در بیارم که برم کلاس مهارتی چیزی یاد بگیرم

میتونی با فروشندگی شروع کنی یا دوره مربی مهد بگذرونی تا یکم پول جمع کنی و مهارت در هزینه مثل خیاطی ی ...

واقعا مهد میشه کار کرد 

اونم با دیپلم قبول میکنن؟؟

واقعا مهد میشه کار کرد اونم با دیپلم قبول میکنن؟؟

یه دوره دوسه ماه باید بگذرونی فکر کنم هزینش دو سه تومان میشه اینترنت جستجو بزن 

برو مهد نزدیک محلتون بپرس ببین با چه شرایطی قبول میکنن

یه دوره دوسه ماه باید بگذرونی فکر کنم هزینش دو سه تومان میشه اینترنت جستجو بزن برو مهد نزدیک محلتون ...

امیدوارم کردی 

به مادرم گفتم تازه اما گند زد به حالم میگه میخوای بری پشکل بچه هارو بشوری😐💔

یه دوره دوسه ماه باید بگذرونی فکر کنم هزینش دو سه تومان میشه اینترنت جستجو بزن برو مهد نزدیک محلتون ...

ولی دمت گرم خوشحالم کردی ازت ممنونم فقط امیدوارم واقعاً بشه😭❤️‍🩹

امیدوارم کردی به مادرم گفتم تازه اما گند زد به حالم میگه میخوای بری پشکل بچه هارو بشوری😐💔

مگه مربی مهد پشکل بچه ها را میشوره .

داخل مهد مادر یار هست .که اونم شغله عیب نیست .دراوردن نون حلال با هر روشی باریکلا داره  نه عیب