با خانوادش با همکار با همسایه با دوست مهربونه مودبه.اما با من گارد داره همش توهین .تو چت دیدم برا خواهرزاده ش قلب وبوس فرستاده اما تو این چندین سال زندگی مشترک برا من یه بار هم قلب نفرستاده.احساس میکنم دوستم نداری پریشب هم میگفت بچه ها بزرگ شدن برو گفتم خوب زودتر چرا نرم به من چه که بچه ها بزرگ بشن جوونی من بره بیشتر از این
من یه مدت مشاور هم رفتم اما درست نشد فقط مشاور روخودم کار کرد که راحت تر بتونم مستقل باشم همین
من بچه ندارم هدفم جدایی هست یعنی سه سال از دست این آدم و خانوادش پوست انداختم هیچ جوره هم درست نمیشن و وقتی گفتی قشنگ درک کردم چی میمشب آفرین به شما همین خیلی خوبه که مستقلی دستت رفت تو جیب خودت تموم کن حیف عمر جوونیمون بخواد با خودشیفته ها بگذره بیشترین ضربه ای که میبینیم از خودشیفته ها اعصاب و روان ادم هست و یه جورایی انرژی خوار هستن
من بچه ندارم هدفم جدایی هست یعنی سه سال از دست این آدم و خانوادش پوست انداختم هیچ جوره هم درست نمیشن ...
ببین صبح تا شب بچه داری میکنم شب میاد بهم میگه بچه رو من نگه میدارم تو بلد نیستی نگه داری اصلن تو توهمه.حتی یک ساعت هم در روز بچه نگه نمیداره من یه باشگاه برم همش طلبکاره
ببین صبح تا شب بچه داری میکنم شب میاد بهم میگه بچه رو من نگه میدارم تو بلد نیستی نگه داری اصلن تو تو ...
بببینند سوهر منم دقیققااااا همینننننن من ساعت پنج صبح بیدار میکنه بیدار نمیشه بعد من جرات ندارم.اما بهش ییدره معمولیا نه با پرخاش صداش کنم اما باززززز یجور با نفرت رفتار میکنه دهنم باز میمونه از اینقدر بازی در آوردند خودشیفتگی بعد بجا اینکه من عزیز شم ۵ صبح بیدار شدم صدایم در نیومده بدتر بجا اینکه عزیز شم میاد طلبکاری میشه با نفرت هم بهم نگاه میکنه میگه عامل بدبختی هام تویی ،خودش ساعت ۱۰ پا میشه د ساله همینه تو کارا خونه هم دقیقااا عین شوهر تو همیشه طلبکار سر یچیزاییی با نفرت نگاه میکنه که بگم خودت میاد
تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏
علایم اصلی ش چیه؟این پول نمیده برا خودش جمع میکنه عمل زیبایی برا خودش خوبه برا من بده.باشگاه برا خ ...
علائم اصلی دستکاری روانی و گسلایت اینو بزن اینترنت میگه چی هست عدم همدلی احساس گناه دادن خودبزرگ بینی مقصر دونستن تو توی هر چیزی و بی گناه بودن خودش حتی وقتی که واقعا اشتباه از اونه درود دل ها و حرفایی که بهش زدی رو صبر میکنه تو یه موقعیت حساس علیه خودت استفاده میکنه قهر های طولانی محدود کردن و کنترل کردن پارتنرشون یه وقتایی مهربونم میشه با طرف یه نقشه ای تو سرش داره و کلا هیچیشون حتی محبتشون واقعی نیست اینا اصلی ترین ها هستن و خیلی چیزهایی دیگه هم هست