2777
2789
عنوان

شوهرم با همه مهربونه جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 62 پست
من یه مدت مشاور هم رفتم اما درست نشد فقط مشاور روخودم کار کرد که راحت تر بتونم مستقل باشم همین

من بچه ندارم هدفم جدایی هست یعنی سه سال از دست این آدم و خانوادش پوست انداختم هیچ جوره هم درست نمیشن و وقتی گفتی قشنگ درک کردم چی میمشب آفرین به شما همین خیلی خوبه که مستقلی دستت رفت تو جیب خودت تموم کن حیف عمر جوونیمون بخواد با خودشیفته ها بگذره بیشترین ضربه ای که میبینیم از خودشیفته ها اعصاب و روان ادم هست و یه جورایی انرژی خوار هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااا یجور شده باهم خوب خوشیممم سر غرورش هاااا برا رابطه هم عادت کرده دیگه نمیاد بدتر میشن بهتر ...

اره اینم مرتب میخاد بگه تو نیار به رابطه داری من نیاز ندارم یعنی اونم با تحقیره

من بچه ندارم هدفم جدایی هست یعنی سه سال از دست این آدم و خانوادش پوست انداختم هیچ جوره هم درست نمیشن ...

کاش منم بچه نداشتم باقی بچه دوم نمیاوردم الان خیلی به سختی دارم خودمو میکشم بالا برا درس چکار عمرمم رفته ۳۷سالمه میترسم بشم پنجاه همین آش همین کاسه

من بچه ندارم هدفم جدایی هست یعنی سه سال از دست این آدم و خانوادش پوست انداختم هیچ جوره هم درست نمیشن ...

ببین صبح تا شب بچه داری میکنم شب میاد بهم میگه بچه رو من نگه میدارم تو بلد نیستی نگه داری اصلن تو توهمه.حتی یک ساعت هم در روز بچه نگه نمی‌داره من یه باشگاه برم همش طلبکاره

ببین صبح تا شب بچه داری میکنم شب میاد بهم میگه بچه رو من نگه میدارم تو بلد نیستی نگه داری اصلن تو تو ...

بببینند سوهر منم دقیققااااا همینننننن من ساعت پنج صبح بیدار میکنه بیدار نمیشه بعد من جرات ندارم.اما بهش ییدره معمولیا نه با پرخاش صداش کنم اما باززززز یجور با نفرت رفتار میکنه دهنم باز میمونه از اینقدر بازی در آوردند خودشیفتگی بعد بجا اینکه من عزیز شم ۵ صبح بیدار شدم صدایم در نیومده بدتر بجا اینکه عزیز شم میاد طلبکاری میشه با نفرت هم بهم نگاه میکنه میگه عامل بدبختی هام تویی ،خودش ساعت ۱۰ پا میشه د ساله همینه تو کارا خونه هم دقیقااا عین شوهر تو همیشه طلبکار سر یچیزاییی با نفرت نگاه میکنه که بگم خودت میاد 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

انگار ماها رو که بیشتر از همه میبنن تکراری میشیم براشون 💔

نه ربطی نداره اون شخصیت خودشیفته ها اینجوره

کاش منم بچه نداشتم باقی بچه دوم نمیاوردم الان خیلی به سختی دارم خودمو میکشم بالا برا درس چکار عمرمم ...

دیه بقیه عمرت برا خودت باش جدا شو بروووو 

ببین یه چیزی هم بگم من و شما مهر طلب هستیم یعنی نه نمی‌گیم تو هیچی به دیگران برنخوره از خودمون و خوا ...

پدر مادر من خودشیفته نیستن اما شخصیت مهر طلب همیشه دام خودشیفته میفته

پدر مادر من خودشیفته نیستن اما شخصیت مهر طلب همیشه دام خودشیفته میفته

دقیقا عزیزم پدرو مادر منم خودشیفته نیستن اختلال خودشیفته با خودشیفته خیلی فرق داره و یه رگ های من دقت میبینم میبینم تو مادرم می‌دیدم 

علایم اصلی ش چیه؟این پول نمی‌ده برا خودش جمع می‌کنه عمل زیبایی برا خودش خوبه برا من بده.باشگاه برا خ ...

علائم اصلی دستکاری روانی و گسلایت اینو بزن اینترنت میگه چی هست عدم همدلی احساس گناه دادن خودبزرگ بینی مقصر دونستن تو توی هر چیزی و بی گناه بودن خودش حتی وقتی که واقعا اشتباه از اونه درود دل ها و حرفایی که بهش زدی رو صبر می‌کنه تو یه موقعیت حساس علیه خودت استفاده میکنه قهر های طولانی محدود کردن و کنترل کردن پارتنرشون یه وقتایی مهربونم میشه با طرف یه نقشه ای تو سرش داره و کلا هیچیشون حتی محبتشون واقعی نیست اینا اصلی ترین ها هستن و خیلی چیزهایی دیگه هم هست

علائم اصلی دستکاری روانی و گسلایت اینو بزن اینترنت میگه چی هست عدم همدلی احساس گناه دادن خودبزرگ بین ...

و اینا همه ربط داره به بچگی این آدم صددرصد یه والد خودشیفته داشته که شخصیت بچه تو کودکی اینجوری شکل گرفته 

علائم اصلی دستکاری روانی و گسلایت اینو بزن اینترنت میگه چی هست عدم همدلی احساس گناه دادن خودبزرگ بین ...

من هم شخصیت مهر طلب دارم طرحواره رها شدگی داشتم که درست شد .اره همه رو داره متاسفانه