با خانوادش با همکار با همسایه با دوست مهربونه مودبه.اما با من گارد داره همش توهین .تو چت دیدم برا خواهرزاده ش قلب وبوس فرستاده اما تو این چندین سال زندگی مشترک برا من یه بار هم قلب نفرستاده.احساس میکنم دوستم نداری پریشب هم میگفت بچه ها بزرگ شدن برو گفتم خوب زودتر چرا نرم به من چه که بچه ها بزرگ بشن جوونی من بره بیشتر از این
اره مادر پدرش عین خودشن.اوایل تعجب میکردم از رفتار های مادرش که یه پیر زن چقد میتونه خودخواه باشه ب ...
خب دیگه اینو پرسیدم با قطعیت بهت بگم خودشیفتست پیج بانو روانشناس رو دنبال کن خیلی میتونه کمکت کنه اگه بخوای بمونی و پوست کلفت میخواد با اینا آدما موندن ولی بنظرم بری خیلی به نفع خودت هست اینم بگم هیچ وقت تحت هیچ شرایطی درست نمیشن
دقیقااااااا شوهر منم همینه لعنتی خود شیفته ها مثل همن ببین تو این ده سال برا من هیچی نخریده برا خود ...
به هرکس میگم این با من بدرفتاره اصلن باورش نمیشه تا اینکه خانوادم سر زایمان اومدن دیدن از نزدیک .گفتن تو چی کشیدی تو این سالها.شوهر شما هم قهر میکنه یکی هفته ده روز بعدم پیش قدم نمیشه برا آشتی ؟
خب قطعی نمیاد اقدام قانونی کنیم فقط زبونی میگه ده بار میگم تمومش کنیم من دیگه کشش ندارم میگه نه تو م ...
دقیقا شوهر منم یک سال نیم عین مهمون موندم خونش رسما میگه نمیخوام حتی یک روزم نمیداره دلخوش به زندگیمون باشم موقع رفتنم مردد میشه اینا کپپپ همن ببین روانشناسها میگفت تو جایی که قدرت نمیدونن باهات به عنوان یار ذخیره رفتار میکنن تا اون زمان که نگهت داشتن فکر نکن که دوست دارن عاشقان نههه اونا غریزی تو رو برا خیال راستشان نگه داشتن برا اون حس خودشیفتگی عرورشون که داشته باشنت به عنوان یار ذخیره خیالشون راحت باشه به مهص اینکه یکی بهتر از شما پیدا کنن در آن واحد درجااااا شما به طور غیر قابل باوری میدارنتون کنار اونوقت شما میتونید و عمر رفتتون و میگفت مردی که میبینید اینجوره دکمشو بزنین بره ،چونکه مرد تو هر سنی میره زن جون میگره اطرافم بارها دیدم این امااا یه زن تنها دارایی سرمایش عمرش
اره مادر پدرش عین خودشن.اوایل تعجب میکردم از رفتار های مادرش که یه پیر زن چقد میتونه خودخواه باشه ب ...
ببین یه چیزی هم بگم من و شما مهر طلب هستیم یعنی نه نمیگیم تو هیچی به دیگران برنخوره از خودمون و خواسته هامون میگذریم برای دیگران یه جور طرحواره داریم از بچگی تا بزرگسالی شکل گرفته پدر یا مادرمون خودشیفته بوده مغزمون نتونسته تشخیص بده که دوباره گیر یه شوهر خودشیفته افتادیم و فکر کنی میبینی خصوصیات این آدم یه چندتایی تو پدر یا مادرمون بوده از این هم جدابشیم دوباره تو تله خودشیفته دیگه میوفتیم اگه اقدام به درمان خودمون نکنیم و مهر طلبی رو نداریم کنار فقط حدود مرز بزار قاطع رو خواسته هات وایستا صداش رو برد بالا گنده گویی کرد زنگ بزن پلیس میدونی درس که نمیشن ولی دست پاش یه مقدار جمع میشه
دقیقا شوهر منم یک سال نیم عین مهمون موندم خونش رسما میگه نمیخوام حتی یک روزم نمیداره دلخوش به زندگیم ...
من خیلی صبوری کردم تاپیک های قبلی م بهمن ولی واقعن دیگه بریدم .نه پول میده نه محبت داره فقط توهین تخریب تحقیر وقتی هم که جدی میگم طلاق منصرف میشه چیه کم خودشو جمع میکنه باز دوباره یه هفته نشده همون آش مهمون کاسه
من خیلی صبوری کردم تاپیک های قبلی م بهمن ولی واقعن دیگه بریدم .نه پول میده نه محبت داره فقط توهین تخ ...
ببین من خیلی راجب این خودشیفته ها میدونم خیلی کتاب خوندم دوره ها شرکت کردم یعنی رودهاشونو وجب زدم میدونم چی هستن و چه جونورایی هستن هر چی بپرسی میتونم راهنماییت کنم
ببین من خیلی راجب این خودشیفته ها میدونم خیلی کتاب خوندم دوره ها شرکت کردم یعنی رودهاشونو وجب زدم م ...
علایم اصلی ش چیه؟این پول نمیده برا خودش جمع میکنه عمل زیبایی برا خودش خوبه برا من بده.باشگاه برا خودش خوبه .با همه مهربونه جز من.هر ماه چند تا بهانه میاره توهین تحقیر میکنه بعد قهر و قیافه بعدم عذرخواهی به هیچ وجه نداره.به هیچ وجه انگار هیچ کاری نکرده انگار همش من مقصرم .مرتب بهم نفرت میده وتحقیر