با خانوادش با همکار با همسایه با دوست مهربونه مودبه.اما با من گارد داره همش توهین .تو چت دیدم برا خواهرزاده ش قلب وبوس فرستاده اما تو این چندین سال زندگی مشترک برا من یه بار هم قلب نفرستاده.احساس میکنم دوستم نداری پریشب هم میگفت بچه ها بزرگ شدن برو گفتم خوب زودتر چرا نرم به من چه که بچه ها بزرگ بشن جوونی من بره بیشتر از این
من سیزده ساله.الان دیگه منتظر اینم شغلم درست بشه فقط دکمه شوبزنم
شعلت چه ربطی به اون داره تمومش کن بخدا یکی از فامیلا ما جدا شد الان یه شوهر پولدار کرده چقدررر خوببب بخدا عمرت حروم نکن من باورم نمیشد اونیکی دوستمم جدا شد یه شوهر پولدار کرد و چه خوب دوتاشون خوشبخت شدن ماییم بخدا چسبیدیم به این عنا
ببین به خودش میرسه ولی دوست ندارم من به خودم برسم پول بهم نمیده هرچی ام مسخره برا خودش همه چی هم از ...
دقیقااااااا شوهر منم همینه لعنتی خود شیفته ها مثل همن ببین تو این ده سال برا من هیچی نخریده برا خودش کلی لباس . جالب اینکه میکنه با این وضع استایل من با بقیه مقایسه میکنه آخرین مانتوم بر میگرده به یک سال قبل کرونا . میگم با این شرایط استایل من به نطرت میخواد چطور باشه من با اونا که ماهی یه دست مانتو میخرن مقایسه میکنه ،خرج درمانم نمیده انتطار داره من سالم شنگول باشم سه ساله مربص شدم روماتیسم همش از اعصابم . بت دیگران شخصیت نمایشی داره خوبه با خانوادش عین خودش رفتار میکنه با من .. خودشیفته ها فقط با زنشون بدن