2777
2789
عنوان

کاربری شما دست چند نفره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 66 پست

من هیچوقت امثال شمارو درک نمیکنم چندسال پیش دوتا از دوستام را دعوت کردم تو کارانلاین که داشتیم هردو با یه اکانت اومده بودن و یکیشون توی کار تقلب کرده بود و کل درامد هردوشون سوخت ...ب نظرم یه ادم ساده ی بیخیال میتونه اکانتش را با بقیه شریک بشه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما تا حالا پربازدید نشدیم. یادم نیست شده باشیمکی حوصله دروغیافی داره

خلاصه شما گفتی منم جواب دادم 😁

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

دختر آبجیمکه دائم و یک دو تا از رفیقام میان سرک میکشن بعضی وقتا🤕

چون رمزمو دارن وارد میشن

ولی کامنت نمیزارن

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

من هیچوقت امثال شمارو درک نمیکنم چندسال پیش دوتا از دوستام را دعوت کردم تو کارانلاین که داشتیم هردو ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16576739/%DA%86%D8%B7%D9

عزیزم میشه این تاپیکو گزارش بزنی🥲

بیخیال.

دختر آبجیمکه دائم و یک دو تا از رفیقام میان سرک میکشن بعضی وقتا🤕چون رمزمو دارن وارد میشنولی کامنت ن ...

یا خدااااااااااااا  چرچی🤣🤣پس مواظب باشم

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

۱۶ساله فقط دست خودم

خواهرم اوایل بارداریش سوال داشت 

گفتم این کاربریم بیا تاپیک بزن سوالت بپرس 

گفت ن خودت بزن 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

دست خودمه 

خواهر ۱۶ سالم گاهی سوال داشته باشه بهم میگه واسش بزنم یا گوشی خودمو میگیره تاپیک میزنه

هیچوقت نزاشتم رمزمو بفهمه

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16576739/%DA%86%D8%B7%D9عزیزم میشه این تاپیکو گزارش بزنی🥲

من قبلا یه بار سر اینکه بی دلیل تاپیک هارو گزارش زدم تعلیق شدم🥲 عزیزم نی نی یار را تگ کن و بگو حذفش کنه ...