2777
2789
عنوان

تنهایی میخوام برم استخر چکار کنم اونجا

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اون هفته برای بار اول رفتم اونم با خواهر شوهرا😂تقریبا خودم بودم توی آب راه رفتم سعی کردم با کمک میله هایی که توی دیواره استخره یه ذره توی آب رها باشم رفتم جکوزی و سونا هم رفتم ،که تایم تموم شد،برو تنهایی بیشتر حال میده

برو بابا خوش میگذره 

من تنهایی میرم حتی بیشتر بهم خوش میگذره 

ورزش میکنم 

شنا میکنم 

غدا میخورم😂

ولی تا حد امکان توی سونا نرو ک پوستت با سکویی ک میشینن روش تماس نداشته باشه برای اطمینان  خودت

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
لباس زیر نپوش گیر میدن پاهات رو به کلر بزن حتما قبل ورود به کلر دمپاییات رو در بیار هاااا

عه راستی گفتی دمپایی دمپایی خودم باید ببرم؟ شامپو اینام ببرم؟ نه دیگه مایورو زیر لباسام میپوشم اونجا رفتم در میارم با همون باشم

اگه کسی بخواد یاد بگیره میگیره خودشم میتونه تحقیق کنه

من بچه بودم کلاس شنا میرفتم ولی یادم رفته نمیدونم برم تو اب یادم بیاد یا نه یکمم ترسیدم از اب اخه

من بچه بودم کلاس شنا میرفتم ولی یادم رفته نمیدونم برم تو اب یادم بیاد یا نه یکمم ترسیدم از اب اخه

بابا بری اونجا یادت میاد میتونی منم بعد چندسال رفتم استخر دوچرخه کرال سینه و پشت و اینارو یادم اومد 

عه راستی گفتی دمپایی دمپایی خودم باید ببرم؟ شامپو اینام ببرم؟ نه دیگه مایورو زیر لباسام میپوشم اونجا ...

نه اونجا دمپایی هست 

آره حوله ببر با یکم شامپو 

شامپو هم بعضیا دارن بعضیا ندارن 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نه اونجا دمپایی هست آره حوله ببر با یکم شامپو شامپو هم بعضیا دارن بعضیا ندارن

مرسی راستی یه سوال دیگه استخر پرسیدم رزروش چجوریه گفت رزروی نیست چون تفریحی میرم روزای فرد از ۸ صبح تا ۸ شب یعنی تو این ساعت هر موقع خواستم برم اونجا بلیط میدن یا نه باز باید قبلش تلفنی بگم نمیدونم والا

نه اونجا دمپایی هست آره حوله ببر با یکم شامپو شامپو هم بعضیا دارن بعضیا ندارن

راستی مایو دو تیکه میزارن بپوشیم؟ الان تو اینترنت میگشتم مثل اینکه نمیزارن استخرا چرا؟😐 نمیدونم اینجا که میرم میزاره یا نه