2777
2789

اخرین بار که رفتم بچه بودم الان خیلی دوست دارم برم حداقل یه بار تابستونی استفاده کنم... ولی کسی نیست باهام بیاد خودم تنها میخوام برم.. معمولا تنها اینایی که میرن استخر چکار میکنن.. همینجوری بی هدف نمیخوام بچرخم اونجا😅 مثلا یکم برم تو اب اینا بعد چی از اول تا اخر تو اب؟ شناهم بلد نیستم تو کم عمق چقدر میخوام بچرخم مگه.. بعد جکوزی و سوناش چطوریه مثلا میشه رفت تو اب بعد رفت اینجا ها ؟ اگه از قبل کسی توش باشه میشه رفت تو سونا رو یا نه؟ ببخشید سوالام مسخرس ولی واقعا هیچ ایده ای ندارم😅😂 بعد چه چیزایی میشه با خودمون برریم تو چه چیزایی بزارم تو کیفم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوله و لباسو کرم مرطوب کننده ببر یه کم برو تو آب یه کم برو جکوزی باز یه کم برو استخر یه کم برو سونا خشک و بخار بعد کسی هم اونجا باشه توهم میتونی بری برای استفاده تکی نیست .

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ولی منم میخام تنها برم ولی چون تو یه شهر کوچیکیک اونحا همه میشناسنم صمیمی نیستیم ولی در حد سلام علیک ...

برو شما به بقیه چکار داری منم نمیدونم چکار کنم ولی یاد میگیریم خوش میگذره

جکوزی سوناشم بگین چجوریه اینا کی برم تو نمیدونم چکار کنم ابروم نره😂

لباس زیر نپوش گیر میدن 

پاهات رو به کلر بزن حتما 

قبل ورود به کلر دمپاییات رو در بیار هاااا

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت