2777
2789

عزیزم پسرا همیشه برمیگردن این اصلا یه قانون نانوشته ی هستش که واسه همه ی دخترا ثابت شده

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگی نفرستم؟اخه شمارمم پاکیده انگار

نفرس چون خودش قراره بفرسته همین یکماه پیش به یکی تو نینی سایتم گفتم بخدا روز بعدش اومد گفت پیام داد بعد از دو سه ماه کلا پسرا همیشه دیر یا زود برمیگردن خیالتم راحت هیچوقت شماره پاک نمیکنن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

خدا از دهنت بشنوهوای رفتم تل دیدم شمارمو پاکیده

فکر میکنی چیزی که شنیدم و دیدم و تجربه کردم اینه که پاک نمیکنن هیچکدومشون فقط وقتی با یکی دیگه اشنا بشن 

نفرس.پشیمون میشی

تجربه.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.