2777
2789
عنوان

چندتابچه دارین خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 36 پست
پس کی به دنیاش آورده؟بچه خودتونه

مادرش

بله الان که بچه خودمونه دیگه

از اون نظر گفتم که من اولین تجربه بارداریم ختم به سقط شد

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

من ی پسر یکساله دارم تازه فهمیدم دوباره حاملم دارم دق میکنم کاش حداقل دختر بشه البته اول سالم اول تو ...

یکی توفامیلمون همین شرایط شمارو داشت میخاست دختر بشه دومیش بچش پسربود سقط کرد واقعا سقط خوب نیست هرچی خدابده بهتره .

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دو ماه قبل اقدام خودتو ببند به میوه های سرد، لواشک، گرمیجات بخصوص عسل نخور بچه دختر میشه،من. و شوهرم کامل سالاد، میوه سرد، ترشی میخوردیم3تا دختر دارم،هرچی گفتم مرد، گرمی بخور پسر بشه گوش نداد، میگه من دختر دوستم

ی دختر 10و ی پسر6ساله و ی پسر تو راهی 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

یه دو ماه قبل اقدام خودتو ببند به میوه های سرد، لواشک، گرمیجات بخصوص عسل نخور بچه دختر میشه،من. و شو ...

خدا دوستون داشته. منم دوست دارم 3 تا دختر دا‌شته باشم ولی خدا صلاح ندونسته فعلا کلا بچه داشته باشم، روحیم هم خراب، مخصوصا وقتی دکتر میرم و... 

انشالله خدا2تا دختر و2تا دختر بهت عطا کنه بحق این شب جمعه ای، اگه تونستی نماز حاجت5شنبه بخون خیلی ها ...

ممنون عزیز دلم خدا از زبونت بفهمه انشالله شما هم هر حاجتی دارین به بهترین شکل ممکن براتون رقم بزنه 

چه جوری باید بخونم 

ممنون عزیز دلم خدا از زبونت بفهمه انشالله شما هم هر حاجتی دارین به بهترین شکل ممکن براتون رقم بزنه چ ...

بزن گوگل 4رکعت،نماز اول رکعت اول یه حمد11توحید،رکعت دوم یه حمد21توحید،،نماز دوم رکعت اول یه حمد31توحید،رکعت دوم یه حمد41توحید،بعد نماز51بار سوره توحید،51صلوات،بهدش سجده برو100بار بگو یا الله

خدا دوستون داشته. منم دوست دارم 3 تا دختر دا‌شته باشم ولی خدا صلاح ندونسته فعلا کلا بچه داشته باشم، ...

اینا ظواهره خیلی به حرف دکترها توجه نکن از خدابخواه دکتر و دارو وسیله هستن، انشالله محرم سال دیگه با علی اصغرت بری مراسم شیرخوارگان حسینی،امشب نذری بکن بعد غروب اقدام کن، فردا صبح هم اگه غسل کردب اقدام کن،نذر کن دختر بود اسمش را بزاری رقیه یا سکینه،پسر بود اسمش را بزاری علی اصغر بحق اسارت کاروان امام حسین بغلت سبز بشه،البته بزن گوگل امشب قمردرعقرب نباشه