بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دو ماه قبل اقدام خودتو ببند به میوه های سرد، لواشک، گرمیجات بخصوص عسل نخور بچه دختر میشه،من. و شوهرم کامل سالاد، میوه سرد، ترشی میخوردیم3تا دختر دارم،هرچی گفتم مرد، گرمی بخور پسر بشه گوش نداد، میگه من دختر دوستم
ممنون عزیز دلم خدا از زبونت بفهمه انشالله شما هم هر حاجتی دارین به بهترین شکل ممکن براتون رقم بزنه چ ...
بزن گوگل 4رکعت،نماز اول رکعت اول یه حمد11توحید،رکعت دوم یه حمد21توحید،،نماز دوم رکعت اول یه حمد31توحید،رکعت دوم یه حمد41توحید،بعد نماز51بار سوره توحید،51صلوات،بهدش سجده برو100بار بگو یا الله
خدا دوستون داشته. منم دوست دارم 3 تا دختر داشته باشم ولی خدا صلاح ندونسته فعلا کلا بچه داشته باشم، ...
اینا ظواهره خیلی به حرف دکترها توجه نکن از خدابخواه دکتر و دارو وسیله هستن، انشالله محرم سال دیگه با علی اصغرت بری مراسم شیرخوارگان حسینی،امشب نذری بکن بعد غروب اقدام کن، فردا صبح هم اگه غسل کردب اقدام کن،نذر کن دختر بود اسمش را بزاری رقیه یا سکینه،پسر بود اسمش را بزاری علی اصغر بحق اسارت کاروان امام حسین بغلت سبز بشه،البته بزن گوگل امشب قمردرعقرب نباشه