2777
2789

چند ماه برا بازسازی و ساخت خونه جایی ن فتم . بعدشم گفتم کابینت ک بقیه هم تموم بشه.اینطور بگم حدود ۶ ماهه جایی نرفتم . الان میگم برم. ولی انگار دلم نمیخواد برم . از فکر و خیال شب بیداریم خیلی زیاد شده . خسته شدم ازین تنهایی . دست خودمم نیس انگار . دلم نمیخواد جایی برم . اصلا حوصله آرایش ندارم . مث پیرزنا شدم . همش احساس خستگی دارم😑😑😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزور برو

باور کن انگار طلسم شدم . حتی دیروز رفتم روضه خونه اقوام . اونجا رسیدم مث پیرزنایی ک یکم راهدمیرن باید دراز بکشن . نمیتونن ! مجبور شدم یکم دراز بکشم . انگار کوه کندم 😑 منی که صب تا شب راه میرفتم . شبم میگفتن مهمونی .نه نمیگفتم😑

باور کن انگار طلسم شدم . حتی دیروز رفتم روضه خونه اقوام . اونجا رسیدم مث پیرزنایی ک یکم راهدمیرن بای ...

خب ضعیف شدی بدنت لخت شده 

باید کم کم بری

اگه دوست کسی داری که ماشین داره اول با ماشین برو این ور اون ور

اگه نه بزور پاشو برو باشگاه اولش خیلی سخته ولی کم کم بدنت عادت میکنه خودت میری

برو واسه خودت خرید 

خب ضعیف شدی بدنت لخت شده باید کم کم بریاگه دوست کسی داری که ماشین داره اول با ماشین برو این ور اون و ...

دوستی ندارم . و این احساس بیشترش بنظرم برا تنهاییمه ! روم تاثیر گذاشته ! دوستای قدیمی کات شد یا ازدواج یا شهرستان .. الانیام واقعا دوستی پیدانکردم . دوس پسرم حتی ندارم . کلا انگار تو این دنیا تنهام . خواهر برادرام ک هر کی پی زندگیشه نمیشه زیاد رفت 😑 با این رویه خودمم افسردگی میگیرم . برا باشگاه عمرا بتونم برم😑 اصلا حسش نیس . نا ندارم برا باشگاه

دوستی ندارم . و این احساس بیشترش بنظرم برا تنهاییمه ! روم تاثیر گذاشته ! دوستای قدیمی کات شد یا ازدو ...

ااااا پاشو دیگه هی نگو نمیتونم نمیشه یعتی چی نمیشه.بزور بلند شو حرکت کن

به هیچ احدی نیاز نیاری.خودت باید بخوای

پاشو ببینم

یه دوش بگیر آرایش کن موهات قشنگ کن بهترین لباست بپوش

برو یه خرید کوچک

برا خودت آشپزی کن

فیلم دانلود کن ببین با غذای مورد علاقت

باشگاه اولش سخته هیچکس نمیتونه ولی تنها چیزیه که بهت اعتماد بنفس میده