2777
2789
عنوان

پولم رو پس نداد

139 بازدید | 15 پست

همکلاسی دانشگام یه بار گفت ۲۰۰ تومن بهم قرض بده منم براش زدم ولی الان ۵ ماهه پس نداده ،‌ به روش بیارم؟ آخه خیلی خاله زنک بازی درمیاره هرچی میشه میره به همه میگه🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم منتظر همچین موقعیتی بودم ولی دیگه باهاش بیرون نرفتم

اوکی پس محترمانه باهاش تماس بگیر و بهش بگو فلانی جان شما ی پولی از من قرض گرفته بودی ظاهرا فراموش کردی شماره کارت و مبلغ برات می فرستم لطفا واریز کن

اکه هم مسخره کرد یا هرچیزی بهش بگو پس لطفا چهارصد تومن واریز کن چون برا شما پولی نیست دول شمام پنج شش ماه بمونه دیش من 

.

اون جمله آخرو نفهمیدم چی شد🤔

ببین گفتی که ممکنه بعدا پشت سرا حرف بزنه یا مسخره کنه 

تلفنی بهش زنگ بزن بگو پولم رو برگردون و اگه پشت تلفن مسخره ت کرد یا هرچی مثلا گفت پولی نیست و این حرفا بگو پس شما دو برابر مبلغ بزن ببینم برات دویست تومن چیزی نیست  

اون که نمیزنه اما احتمال اینکه خفه بشه هست 

بعدم بره حرف بزنه شمام بهشون بگو به این پول قرض ندید بد حسابه 

.