2777
2789
عنوان

چه قدم هایی برای بهتر شدن جامعه برداشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 32 پست

توی خیابو ن وحتی بیابون آشغال نمیریزم. قوانینه ردهنمایی و رانندگی رو رعایت میکنم اگر پیاده باشم حتا اگر عجله داشته باشم می ایستم تا چراغ سبز بشه. به پسرم هم یاد میدم این چیزارو کتاب میخونم 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ما دعوا نمیکنم و سعی میکنیم صدامون نره بیرون از خونه در اسانسورو محکم نمیکوبیم ک مردم زهره ترک بشن موقع رانندکی انحراف به چپم نمیکنیم ک ترافیک ایجاد کنیم

تیکر تحویل سال 97           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم رو عادت به کتاب خوندن دادم. الان که شش سالشه ، یه کتابخونه ی خوب با سیصد و هفتاد جلد کتاب داره 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

نمیدونم چرا با توجه به کمبود منابع توی ایران مدام تشدیق به فرزند آوری میکنن

من داشتم یه مقاله میخوندم نوشته بود منابع ایران فقط برای زندگی ۵۰ میلیون نفر ظرفیت داره

دخترم رو عادت به کتاب خوندن دادم. الان که شش سالشه ، یه کتابخونه ی خوب با سیصد و هفتاد جلد کتاب داره ...

عالی ترین کاریه که در حق دخترتون انجام میدین👏👏👏👏👏

ما دعوا نمیکنم و سعی میکنیم صدامون نره بیرون از خونه در اسانسورو محکم نمیکوبیم ک مردم زهره ترک بشن م ...

عالیه

واقعا کسایی که این چیزا رو رعایت کنن خیلی کم ان

مخصوصا فرهنگ رانندگی 😐

توی خیابو ن وحتی بیابون آشغال نمیریزم. قوانینه ردهنمایی و رانندگی رو رعایت میکنم اگر پیاده باشم حتا ...

اتفاقا تو بیابون آشغال ریختن بدتره از خیابون.تو خیابون بالاخره یکی پیدا میکنه برمیداره تو بیابون تا ابد می مونه

آشغال ریختن تو طبیعت هم مهوع ترین کار ممکنه . من شمالی ام و ساکن مشهد. تو شمال واقعا گاهی گریه ام میگیره از هجوم اون همه آدم بی فرهنگ ( دور از جون خانوما ) که فقط آشغال میریزن. پوشک بچه زباله خشک زباله تر

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
واقعا مادرایی هستن که از این کارا بکنن؟😐

همین امروز عزیزم. همین امروز ظهر دو تا نمونه مشاهده کردم. توی یه مهد خیلی هم اسم و رسم دار که اغلب خانواده های مدعی از نظر فرهنگ اونجا ثبت نام میکنن

اتفاقا تو بیابون آشغال ریختن بدتره از خیابون.تو خیابون بالاخره یکی پیدا میکنه برمیداره تو بیابون تا ...

شمال علاوه بر اینکه طبیعتش کثیف شده

به شدت دارن درختا رو قطع میکنن

واقعا ما امسال که رفته بودیم دلم گرفت بس که جنگلا رو خراب گرده بودن و داشتن توش ویلا میساختن😔😔😔

اتفاقا تو بیابون آشغال ریختن بدتره از خیابون.تو خیابون بالاخره یکی پیدا میکنه برمیداره تو بیابون تا ...

آره . واقعا . من حتا پوست تخمه هم توی طبیعت نمیریزم. همیشه توی ماشین یه کیسه میزاریم آشغالا رو میریزیم داخلش . 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چه بچه هایی می خوات تحویل جامعه بدن واقعا؟!😒

متعجب بودم از این حجم بی شعوری ! ( فحش نیست . توصیف یه ویژگی هست  به معنای دقیق شعور نداشتن ) 

مربی گریه اش گرفته بود. از بس وسط اجرا یکی بچه ش رو صدا کرد بهش آب بده. یکی گفت تل سرش توی این فیلم برداری باشه تو فیلم برداری بعدی نباشه ( برنامه ها پشت سر هم بود . مادرا این طرف بودند و دخترا روی سن) یکی گفت بیاد رو سارافونیش رو در بیارم . بکی گفت بچه ها استراحت کنن چقدر زحمت میدین بهشون و...و....و...