2777
2789

من چهره خوبی دارم هرکی منو میبینه میگه شبیه عروسکی مژه هام بلنده پوست گندمی ابرو کشیده صورت گرد فقط لبام کوچیکه اونام وقتی آرایش میکنم خوبه ولی خب درکل کوچیکه ولی با صورتم اوکیه(اینارو گفتم که فقط بتونید راهنمایی کنید وگرنه هیچ قصد دیگه ای ندارم) بعد موندم ژل لب انجام بدم یا نه چنتا از دوستام و خواهرم میگن انجام بده خوشگل میشی موندم ژل بزنم یا نه اگ بزنم میخوام یک سیسی بزنم نچرال بیشتر به خاطر همین داستان ج.ن.گ دودلم 

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم😐

😀

چون خودت دودلی میندازی گردن ج ن گ 😄

اگه پول اضافه داری بزن اگه نه فک میکنی پس اندازت برای اون دوران ضروریه نزن 

مدل روسی بزن اگه لبات خودش حجم داره خیلی قشنگ میشه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

نمیدونم چون من جای خاصی نمیرم حتی مهمونی نمیرم فقط دانشگاهه میگم الکی نشه😐

تو خودتو تو اینه میبینی و قراره خودت لذت ببری 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

نزنی ها تو ژل لبا جی پی اس داره رد یابی میکنن موشک میزنن

یاح یاح یاح نه گفتم بالا دلیلشو بیشتر به اون علت میگم چون من ک جایی نمیرم همش خونم فقط دانشگاهه میگم بعد الکی میشه

یاح یاح یاح نه گفتم بالا دلیلشو بیشتر به اون علت میگم چون من ک جایی نمیرم همش خونم فقط دانشگاهه میگم ...

آخه اول نگفتی 😂عزیزم اگه خودت دوسنداری نزن . اکه هم دوسداری ک بزن حالا هیچ جاهم نری خودت که میبینی . 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

😀چون خودت دودلی میندازی گردن ج ن گ 😄اگه پول اضافه داری بزن اگه نه فک میکنی پس اندازت برای اون دورا ...

پس انداز نیست پولم 

فرم اصلا نداره خیلی کوجولوعههه

آخه اول نگفتی 😂عزیزم اگه خودت دوسنداری نزن . اکه هم دوسداری ک بزن حالا هیچ جاهم نری خودت که میبینی ...

میرم میزنم پس بنظرت زشت نمیشم؟