2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین خواهرمو توجیح کنین

1105 بازدید | 105 پست

که عیب نداره دو سال مونده پشت کنکور و امسال اون چیزی که میخوادو قبول نمیشه(چون یه عمل انجام داده بود و دو هفته قبلم پریود شده و بعدشم آنفولانزای شدید گرفته و تا الانه کامل خوب نشده و کلا از لحاظه روحی بخاطر دو سال پشت موندن و اون نهاییای عجیب و سختتون روحیه شو باخته و خالی کرده از لحاظه ذهنی هم تیر هم اردیبهشت)

میگه امسال میرم دانشگاه ولی دوباره کنکور میدم...بعد دوباره گریه میکنه که من خیلی بدبختم و از همه عقب افتادمو و زحماته خانواده رو به باد دادم و خیلی خنگم و...

به چیزی بگین بهش

من که میگم اشکالی نداره

خانواده هم حمایتش میکنن هر چند چپن میدونن لیاقتش بیشتر از ایناس یکم باهاش تندی و بداخلاقی کنن ولی در کل اوکین از لحاظه هزینه و رعایت سکوت و آرامش توی خونه.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

اینجاست پیشه منو پیاماتونو میبینه.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

دنیا که به آخر نرسیده ۲ سال که چیزی نیست بهتر از یه عمر زندگی با بدبختیه

چیزیو از دست نداده حداقل تا وقتی تلاش می‌کنه برای ایندش

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال کنکور دادم

حال یک پشت کنکوریو فقط ی پشت کنکوری میفهمه

ی جمله به اجی کوچیکم منم بگم؟

توی دانشگاه خبری نیست

نترس از جیزیم جا نموندی میشه این ۳ سالی که کنکور دادیو راحت جبران کنی

اونیم که از خوشی و ازادی دانشگاه و بعد کنکور تعریف میکنه دروع میگه ما که ندیدیم شاید توی ی سیاره دیگست

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
دنیا که به آخر نرسیده ۲ سال که چیزی نیست بهتر از یه عمر زندگی با بدبختیه

منم بخدا همینو میگم بهش

میگم سنی نداری تازه۲۰سالته اوله جوونیته

اگه خیلی به اون رشته ای که مد نظرته علاقه داری خب تلاش کن

تلاشه تو ارزشمنده

ما توی شهرمون یه پزشک داریم۷سال پشت کنکور مونده حالا کارشو تایید نمیکنم

ولی الان از همه تشخیصاش بهتره و مطبش غلغله س

۲ سال پشت کنکور موندن زشت نیست عیب نیست .زیاد هم نیست 

اما اینکه دنبال بهونه باشی که چرا قبول نشدی خوب نیست 

نهایی سخت بود ؟ برای همه سخت بوده 

پریود شدید ؟ درصد زیادی از کنکوری ها دختر هستن !

آنفولانزا داشتید ؟ تقریبا هرسال این فصل اپیدمی هرت و خب احتمال گرفتنش زیاده 

بهونه نیارید و تلاش کنید 

بشین تلاش کن یه رشته که ارزش رفتن دانشگاه باشه بخون.منم بااین خیال رفتم دانشگاه ونتونستم همزمان درس دانشگاه وکنکور منیج کنم.لطفا لطفا به هدفت بها بده وصبر کن.

کاش من موقعیت وشرایط شما رو داشتم..

خانواده ی بادرک

وحامی

....کمی استراحت کن ذهمنتو از مقایسه وگله وگیر به خودت خالی کن.حق داری خسته بشی اما جا زدن حق تو نیست

تصویر سازی کن

نمازبخون

ورزش کن

وادامه بده

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

سه سال کنکور دادمحال یک پشت کنکوریو فقط ی پشت کنکوری میفهمهی جمله به اجی کوچیکم منم بگم؟توی دانشگاه ...

شما خداروشکر قبول شدین رشته ی دلخواهتون؟

منم بخدا ندیدم.همش داستان بعده داستانه.بخون برای ترم،بخون برای استخدام،بخون برای ارشد

منم بخدا همینو میگم بهشمیگم سنی نداری تازه۲۰سالته اوله جوونیتهاگه خیلی به اون رشته ای که مد نظرته عل ...

امروزم یه نفر دیگه رو اینجا دیدم که چون تا موقع دیپلمش ۲۰ سالش میشد ناامید بود و۱۴بار خودکشی کرده بود واقعا وحشتناکه 

فک می‌کنی چیو از دست دادی ؟ حالا ۲ سال دیرتر 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

۲ سال پشت کنکور موندن زشت نیست عیب نیست .زیاد هم نیست اما اینکه دنبال بهونه باشی که چرا قبول نشدی خو ...

هم من حرفتونو قبول دارم هم خودش.تیرو خوب نداد اردیبهشتشو اگه تلاش میکرد و میخواست میتونست خیلی بهتر بده.اما خب به هر حال مشکلی نیست دیگه نمیشه آینده رو بابت افسوس خوردن برای گذشته از دست داد

شما خداروشکر قبول شدین رشته ی دلخواهتون؟منم بخدا ندیدم.همش داستان بعده داستانه.بخون برای ترم،بخون بر ...

من رشته پزشکی میخواستم قبول نشدم

ولی رشته ای قبول شدم که الان میگم مردشور پزشکی که ۱۳ سال باید میخوندم تا تخصص و طرح و فلان که بعدش پخی بشم

من از ترم ۳ درامدی دارم که به بابام اخر ماه دستی قرض میدم و لذذذتشو میبرم از رشتم و توی رشتم تاپ لولم با اینکه دانشگاهمم مزخرفه مقاله مینویسم که بچه های شریف و تهران زنگ میزنن مشورت میگیرن

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
بشین تلاش کن یه رشته که ارزش رفتن دانشگاه باشه بخون.منم بااین خیال رفتم دانشگاه ونتونستم همزمان درس ...

مرسی ازت❤️✨

فقط آرامش گرفتم ازت خانومِ گل🌱

امروزم یه نفر دیگه رو اینجا دیدم که چون تا موقع دیپلمش ۲۰ سالش میشد ناامید بود و۱۴بار خودکشی کرده بو ...

اصلا این دو سال زودتر و دیر خیلی به چشم نمیاد.ما خودمون داشتیم توی دانشگاه طرف دکترای مکانیک داشت مجدد کنکور شرکت کرده بود با۳۷/۳۸سال پزشکی قبول شده بود

اصلا این دو سال زودتر و دیر خیلی به چشم نمیاد.ما خودمون داشتیم توی دانشگاه طرف دکترای مکانیک داشت مج ...

نمی‌دونم چرا همه اینقدر ناامیدن اینجا

بخاطر شرایط مملکتم هست ولی خب ...

من رشته پزشکی میخواستم قبول نشدمولی رشته ای قبول شدم که الان میگم مردشور پزشکی که ۱۳ سال باید میخوند ...

چقدر عالی😍

ماشالا...موفق باشین و کسب و کارتون پر رونق

واقعا بابت روحیه اراده تون بهتون تبریک میگم