2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین خواهرمو توجیح کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 105 پست
نه گناه دارهبگو ببین منِ پسر میدونم چه زجری داره توی دختر با این لطافت روحیه جای خودشو دارهمن هنوز ب ...

من و خانواده هم درکش میکنیم هم حمایتش میکنیم‌.اگه بخواد تا آخر عمرش درس نخونه و کار نکنه تامینه.توی فازه شوهر کردنو اینا هم خانوادگی تا سن30نیستیم و پدر و مادرمون هر دو تحصیل کرده ن و متوجه شرایطم هستن.

من خودمم دو سال پشت موندم ولی خب میفهمم حالشو و درکش میکنم که چقدر مضطرب و ناراحته.

واقعا کارتون حرف نداره.این حجم از انگیزه و اراده ستودنیه.آفرین.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اطرافیان خودم هم بهش میگم که هیچوقت نا امید نشه یکی از دوستام از ۱۸ تا ۲۳ سالگی کنکور داد و بالاخ ...

دقیقا؛مسیره زندگیه هر کس متفاوته

بازم یه دنیا مرسی❤️✨

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

گریه کن 😪 گریه قشنگه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

کنکوری نیستمتو سایت یه دختره بعد چندسال رشته دلخواهش قبول شدغصه نخور کلی فرصت هست باباتو تنها پشت کن ...

منم یه کاربر یادمه که سه چهار سال پشت بود و فوریت توی مصاحبه بخاطر شرایط فیزیکیش رد شده بود و خیلی ناامید بود ولی آخرش هوشبری قبول شد و الان مشاور شده فکر کنم

دقیقا همینه؛ایشالا که همه موفق باشن و خوشحال

مرسی یه دنیا❤️

دختر منم امسال چیزی که می‌خوام نمیارم ولی قرار نیست که جا بزنیم 

منم دقیقا سال بعد میشه سال سومم ولی چون به مسیری که دارم میرم اعتماد دارم پس هرکاری لازم باشه میکنم 

بیا با هم حالمون رو خوب کنمی

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

گلی این حرفا چیه از کی عقب میونی دقیقااا هان؟؟

خب فرض کن اونی که 18 سالگی  رفتی و تویی که 21 سالگی رفتین دانشگاه الان در دهه 50 سالگیتون هستین یا کسی میاد از شما میپرسه که وارد دانشگاه شدی خیر

چون الان هردو به یک چشم دیده میشین و هردو پزشکین

موفق باشی گلی

منم پزشکی میخواستم اما قبول نشدم اولش ناراحت بودم ولی بعد یه مدت که اوضاع رزیدنت ها و اینترن هارو دیدم فهمیدم پزشکی مُفتش هم گرونه 

به نظرم خواهرت همین امسال باید بره دانشگاه و عمرشو پشت کنکور حروم نکنه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

عزیزمی 💖 شما مهمترین نقشو توی حال خوبش دارین توی این روزا سعی کنید کنارش باشید و درکش کنید تا زیاد ...

ما همگی کنارشیمو ازش حمایت میکنم

هر چند خب ممکنه تندیم کنیم چون میدونیم استحقاقش چیه و بعضی جاها هم تلنگر نیازه

به شرط اینکه خودشو بخواد و تلاششو کنه و صدشو بذاره

من صدشو دیدم،تلاش کردنشو دیدم وقتی برای آزمونای نمونه میخوند و موفقم میشد و جواب زحماتشو میدید

الان خواهره من میخوادشا؛ولی کاری نمیکنه براش جز خودخوری و فشار به خودش که نه تنها رو به جلو نمیبرتش بلکه عقبشم میکشونتش

من یسال موندم بعد رفتم دانشگاه

خیلیم عالی😍

تبریک میگم

همون رشته ای که میخواستین قبول شدین؟