2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین خواهرمو توجیح کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 105 پست
نمی‌دونم چرا همه اینقدر ناامیدن اینجابخاطر شرایط مملکتم هست ولی خب ...

بهش میگم این دو سالی که پشت موندی چند تا از همکلاسیات پزشکی/دندون قبول شدن

میگه دو تا

یکیشون سهمیه داشته یکیم یکسال پشت مونده

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
چقدر عالی😍ماشالا...موفق باشین و کسب و کارتون پر رونقواقعا بابت روحیه اراده تون بهتون تبریک میگم

مرسی

بگید بخدا تاپ هارو نیارید از گشنگی قرار نیست بمیری

قرار نیست بیکار بمونی

قرار نیست با بچه های بوکینافاسویی شوهرت بدن

قرار نیست سیاه بخت شی

قرار نیست از الان بری تمرین گدایی لب خیابون 

و ...

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مسیر هرکس با هرکس فرق داره من سال اولم بهترین رشته ها رو قبول شدم ولی درنهایت رفتم سرشغلی که خودم میخوام و توی ۲۰ سالگیم (سنی که الان هستم) فهمیدم اشتباه کردم و باز میخوام امسال برای کنکور بخونم .

باور کن تهش هیچی نیست میری دانشگاه میبینی چقدر عادی بوده ، من خودم ی دوره دانشگاه بودم و واقعا فهمیدم که الکی به خودم بخاطر هیچ استرس دادم و الان میخوام پرقدرت تر آیندمو بسازم ... و به غیر از تو هزاران نفر هستن که یهو تصمیم میگیرن توی سن ۳۰ سالگی شغلشون رو رها کنن و کنکور بدن

به این فکر کن توهم ممکن بود بری دانشگاه ولی یهو تصمیمت عوض شه و انصراف بدی و برای ی رشته ی دیگه بخونی 

توی این دنیا هیچ چیز ارزش نداره جز سلامتیت 

توی این ۳ ماه تابستون مدیتیشن کن کلاسی چیزی برو به هیچ چیز فکر نکن جز حاله خوب و از مهر دوباره پرقدرت شروع کن ... یادت نره حاله خوب مهم ترین اصل برای قبولی و انگیزته و بجای اینکه خودتو اذیت کنی به خودت روحیه بده و پرقدرت ادامه بده و مطمئن باش به هدفت میرسی و از من به تو نصیحت هرگزززز حسرت گذشتتو که چی شد و چی پیش اومد رو نخور که بدتر داغونت میکنه... به آینده فکر کن و مطمئن باش وقتی رفتی دانشگاه تازه میفهمی که ای وای چیزی که بخاطرش روزامو خراب کردم از جوونیم لذت نبردم الان چقدر برام عادی شده

بهش میگم این دو سالی که پشت موندی چند تا از همکلاسیات پزشکی/دندون قبول شدنمیگه دو تایکیشون سهمیه داش ...

اونی که سهمیه داشته رو بیخیال ولی خب خانواده که حمایت میکنن نمیگم پشت کنکور موندن آسونه نه واقعا فشار زیادی میخواد هم از لحاظ روحی هم درسی ولی خب الان فرصتشو داری الان این شانسو داری که یه بار دیگه کنکور بدی و خدا رو چه دیدی ، تلاش کردی و نتیجه همونی که خواستی شد

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

مرسیبگید بخدا تاپ هارو نیارید از گشنگی قرار نیست بمیریقرار نیست بیکار بمونیقرار نیست با بچه های بوکی ...

چشم بهش گفتم😂بازم مرسی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

اگه هدفش رشته ای مثل پزشکیه 

پیج tahavvol.sam رو حتماااا توی اینستا بگو که فالو کنه هم داستان زندگی خانومه رو بخونه هم هزاران دانش آموزی که بین ۲۷ تا ۳۰ به بالا سن دارن و دارن برای کنکور میخونن رو ببینه و انگیزه بگیره 

عزیزم مسیر هرکس با هرکس فرق داره من سال اولم بهترین رشته ها رو قبول شدم ولی درنهایت رفتم سرشغلی که خ ...

واقعااااااا حرفات بینظیر بود و من کاملا باهات موافقم

اینقدر حق بود دوبار خوندم براش پستتو

مرسی❤️

اونی که سهمیه داشته رو بیخیال ولی خب خانواده که حمایت میکنن نمیگم پشت کنکور موندن آسونه نه واقعا فشا ...

ایشالا که میشه به شرط اینکه خودش بخواد و صدشو بذاره به قول شما

مرسی❤️

اگه هدفش رشته ای مثل پزشکیه پیج tahavvol.sam رو حتماااا توی اینستا بگو که فالو کنه هم داستان زندگی خ ...

چشم حتما

مرسی❤️

بازم بگم یا درست شد؟

دیگه اگه تا الان درست نشده باشه دلش کتک میخواد که خودم زحمتشو میکشم

دیگه اگه تا الان درست نشده باشه دلش کتک میخواد که خودم زحمتشو میکشم

نه گناه داره

بگو ببین منِ پسر میدونم چه زجری داره توی دختر با این لطافت روحیه جای خودشو داره

من هنوز بعد ۲ سال به الارم گوشی حساسیت دا م

صبح یهو از خواب پامیشم دنبال کتابای ... گاج و خیلی سبز و این ... میگردم که شروع کنم

خیلی ترسناکه ...

درکش کنید ولی الان فهمیدم همه اون فشارا الکی بود

الان ...

ماهی ۶۰ تومن حداقل حقوقمه(گرچه خب شل کردم به کار و درس و تحقیقات و ۱۰ روزه کربلا تا ی ماه دیگم هستم ولی وقتی برگردم کف درامدم با ماهی ۶۰ شروع میشه تا ماهی صد اونم توی سال اول کارم

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

از اطرافیان خودم هم بهش میگم که هیچوقت نا امید نشه 

یکی از دوستام از ۱۸ تا ۲۳ سالگی کنکور داد و بالاخره ۲۳ سالگی پزشکی قبول شد 

یکی ۲۴ سالش بود پرستار بود انصراف داد و فقط یک فرصت برای فرهنگیان داشت که همونم قبول شد توی اون سن 

یکی ۲۷ سالش بود از معلمی انصراف داد رفت پزشک شد 

یکی از دوستام ۲ سال رو با شرایط بد گذروند ولی سال سومش با انگیزه خوند و قبول شد ، دفترچه شو حتی به ما نشون داد که چقدر انگیزشی نوشته و به خودش روحیه داده 

آدمهای زیادی هستن که یهو مسیرشونو تغییر میدن و از نو شروع میکنن من به این آدما نمیگم ضعیف ، این آدما خیلی شجاع و قوی هستن که با وجود اینهمه فشار ادامه میدن ...

حرف هیچکس برات مهم نباشه واقعا نباشهههه... اینا میخوان سنگ بندازن جلو پات وقتی قبول بشی ی طوری دهنشون بسته میشه که دیگه حرفی براشون نمیاد ... ازت خواهش میکنم ۳ ماهو صرف حال خوب خودت کن و توی این یکسال به هیچچچ حرفی اهمیت نده و تو اصلا نیاز نداری به همه بگی هدفت چیه ک میخوای چیکار کنی 

گذشتتو رها کن بره و طوری درس بخون که هرروز پیشرفت کنی نه اینکه یهو وسط درس فکر اینکه چرا سالهای قبل قبول نشدم بیاد سراغت و اذیتت کنه ... من خودم این تجربه رو داشتم پس خواهرانه بهت میگم این ۲ ماهه تابستون رو صرف حال خوبه خودت کن و اینقدر برای هدفت بجنگ تا بالاخره بهش برسی عزیزم🌱

خودتو هم کاملا اسیر درس نکن هرموقع دیدی خسته ای برو ی جایی که حالتو خوب میکنه ، به خودت برس و به خودت اهمیت بده استرس کنکور و نهایی رو هم اصلااا تو زمان درس خوندنت به خودت نده .. آروم و رها باش 

پادکست انگیزشی و زندگی آدمای موفقو هم زیاد گوش بده اینطوری میبنیی که چقدر با حال خوب درس خوندن باعث پیشرفتت میشه و اصلاا خودتو سرزنش نکن بابت اتفاقاتی که دست خودت نیست هر انسانی مسیر خودشو داره توی زندگی یکی زود میرسه یکی دیر مهم اینه تو مسیر هدفت کم نیاری و با خیالی آسوده به حرکت ادامه بدی🌱

واقعااااااا حرفات بینظیر بود و من کاملا باهات موافقماینقدر حق بود دوبار خوندم براش پستتومرسی❤️

عزیزمی 💖 شما مهمترین نقشو توی حال خوبش دارین توی این روزا سعی کنید کنارش باشید و درکش کنید تا زیاد خودشو سرزنش و اذیت نکنه ، قطعا میتونه جبران کنه و مطمئنم به هدفش میرسه🌱

کنکوری نیستم

تو سایت یه دختره بعد چندسال رشته دلخواهش قبول شد

غصه نخور کلی فرصت هست بابا

تو تنها پشت کنکوری نیستی یه عااالمه آدم هم باهات هم دردن

خودتو نباز بچه

الهی موفق ترین بشی♥♥♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱