2777
2789
عنوان

این داستان پشه ی دیوث

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 472 پست
سلام عشقم حق داره نیشت بزنه خو 😂😂

خخخخ نامرد چراآااااا اخه امین کم بوود پشه هم اضافه شد 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی😒🤣

همون دیگ روزی ک این تاپیک زدم کجا بودی بیای این پشه و با دندونات ریز ریز کنی منو نخوره خخخ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

@ابرو_کمونیa‍ @خانوم_مربی_تعلیقی‍ @tanhaye1402‍ بچها دیگ یادم نمیاد تگ کنید بیاین اینجا

عه ملوووک من گم شده بودم  تو سایت  خوب شد پیدام کردی 😁😂🤧  

حالا این پشه واقعا پشه است یااااااا پشه😉 است که فقطم تو رو نیشششش میزنه😁😂😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خوشمزه ای چون 😂😂😍

عع مگ تو منو مزه کردی،😱😱😝😝😝❤️❤️❤️ وای امینم دندونش آبسه کرده بمیرم براش لپش باد کرده درررررد داره چیکا کنم هر نوعی قرص کپسول خورده بگین چیکارش کنم

عه ملوووک من گم شده بودم تو سایت خوب شد پیدام کردی 😁😂🤧 حالا این پشه واقعا پشه است یااااااا پشه ...

نمیدونم بابا مال چند ماه پیش بود خخخ ن بخدا لعنتی پشه بود 

عع مگ تو منو مزه کردی،😱😱😝😝😝❤️❤️❤️ وای امینم دندونش آبسه کرده بمیرم براش لپش باد کرده درررررد دا ...

آره دیشب اومدم خوردمت 😂😂

باقالی سبز آسیاب کن بذار رو دندونش سریع خوب میشه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327016🦋

آره دیشب اومدم خوردمت 😂😂باقالی سبز آسیاب کن بذار رو دندونش سریع خوب میشه

عع باقالی ندارم بگم بخره لعنتی دکترم گف چرک خشک کن بخور تا ورمش بخوابه بعد بیا ...

آره دیشب اومدم خوردمت 😂😂باقالی سبز آسیاب کن بذار رو دندونش سریع خوب میشه

عع تو بودی تاریک بود ندیدمت ،🤣🤣😝😝

آره شوهر منم یک ماه پیش اینجوری شد دهنش سرویس شد اردم خوبه بذاری آبشو میکشه

نکبت ی دوندونای سالمی هم داره اصلا نمیدونه کدوم یکی هست فقط فکش درد گرفته لپش باد کرده زنگ زد دکترش گفت چرک خشک کن بخور فعلا نیا...