2777
2789
عنوان

این داستان پشه ی دیوث

3382 بازدید | 472 پست

راسته میگن پشه ها عاشق گروه خونی ٱ مثبت هستن؟؟ لعنتی ی پشه اومده فقططططم منو نیش میزنه سیرم نمیشه خونم تموم شد،😂😂😂 ب شوهرم میگم پاشو این پشه نره بکش منو نیش میزنه غیرتی بشه بعد میگ اتفاقا فقط پشه ماده نیش میزنه نمیدونم راس میگ یا دروغ 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂منم با پشه ها همین مشکلو دارم تابستون جونم درمیاد

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

تو اینو میگی هفته پیش سوسک اومده بود داخل در تراس باز میزارم همیشه 😂😂😂😂شوهرم میگم سوسک بال داره بلند شو میگه بخواب میره دست پاهم داره مردا تو یه لول دیگه هستن

اره پشه ماده برای تولید مثل فقط نیش میزنه نر هاش گیاه مصرف میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو اینو میگی هفته پیش سوسک اومده بود داخل در تراس باز میزارم همیشه 😂😂😂😂شوهرم میگم سوسک بال داره ...

هعییییی از بس گشادن من ک اگ سوسک ببینم بیشور میگ بخواب نترس تو دهن سوسکه جا نمیشی ،😂😂

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

منم A+هستم دو شب پیش از بازو تا مچم چنان نیش زدن که شده بود انگار خوشه انگور تا صبح خودمو میخاروندم به مامانم گفتم من دیگه خونه شما نمی‌مونم می‌خوام برم خونه خودم پشه ها منو حامله کردن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اره پشه ماده برای تولید مثل فقط نیش میزنه نر هاش گیاه مصرف میکنن

پس این یکیو  راست میگه ،😂😂