2777
2789
عنوان

این داستان پشه ی دیوث

| مشاهده متن کامل بحث + 3382 بازدید | 472 پست
برو خداتو شکر کن پشه هستش من با شوهرم قهرم رفتم پایین تخت خوابیدم حس کردم یه چیزی پشت زانومه یه دفعه ...

اووووف من فوبیا زنبور دارم یعنی پلنگ ببینم اونقد نمیترسم زنبور بیاد کلا فشارم افتادع شوهرم میدونه شوخی ندارم هررر وقت روز زنبور بیاد تو میرم اتاق درم می‌بندم زنگ میزنم بهش بیاد خونه بکشش بیرون نمیرم ب هیچ وجه 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم A+هستم دو شب پیش از بازو تا مچم چنان نیش زدن که شده بود انگار خوشه انگور تا صبح خودمو میخاروندم ...

خخخ من فقط یکدونس اینقد گشششنه بنظرم از غزه اومده،😂😂😂

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

منم او+ م کشتن منو🫠

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

خخخ من فقط یکدونس اینقد گشششنه بنظرم از غزه اومده،😂😂😂

🤣همینم یک نفر بود ولی قحطی زده  هنوزم دستام زخمه 

سوراخم کرد لامصب 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

سلام منo+هستم وقتی همه نیش میزنن پشه ها منو نمیزنن بقول مادرم بم میگه ابس گوشت تلخب

سلام ععع عجیبه اخهه سرچ هم بکنی میگ عاشق ٱ مثبتن...منتهی راجع ب گوشت تلخیت مامانت بهتر میشناست حتماااا راس میگ،😂😂😂

🤣همینم یک نفر بود ولی قحطی زده هنوزم دستام زخمه سوراخم کرد لامصب

اگ بگیرم جررررش میدم ،😂😂😂😂

سفید برفی هستی مال اونخونت مزه داره

حالا سفید برررررفی هم ک ن ولی خب سفید پوستم