2777
2789
عنوان

اینکه انتظار دارم اکسم تصادف کنه قطع نخاع بشه انتظار زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست
اکس های شما پسر و برادر یه خانواده ی دیگه هستن چجوری میتونی انقدر سنگدل باشی؟شما یعنی اکس کسی نیستی؟ ...

اینکه من التماسش کردم گفتم حالا که وابسته ام کردی بمون 

گفت مهم نیست برام 

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اگر قصدش سوءاستفاده از تو و احساسات ت بوده، شک نکن دیر یا زود جوابش رو میده👌ولی یه سوال، واقعا تو دوستی چطور توقع تعهد و پایبندی داری؟! بنظرم دوستی ها کلا ۲تا هدف دارن:

۱_سرگرمی و تفریح

۲_شناخت بیشتر طرف؛یا به ازدواج ختم میشه یا نمیشه! شاید به این نتیجه رسیده باهم تفاهم ندارین!

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اسی اگر قصدش سوءاستفاده از تو و احساسات ت بوده، شک نکن دیر یا زود جوابش رو میده👌ولی یه سوال، واقعا ...

خیلی با هم خوب بودیم 

یهو بی دلیل دلم رو شکست 

گفتم اگه دوست داری بیا بریم بیرون حرف بزنیم 

گفت مگه من بیکارم 

گفتم اخه چی شده 

من خیلی وابسته ام گفت میخوام برگردم ب اکسم😥

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

خیلی با هم خوب بودیم یهو بی دلیل دلم رو شکست گفتم اگه دوست داری بیا بریم بیرون حرف بزنیم گفت مگه من ...

چی بگم!!! راستش فکر میکردم این روزها دخترپسرها خیلی راحت وارد رابطه میشن و ازش خارج میشن(حداقل تو برنامه های مجازی مثل اکس دیت،بلایند دیت و...که اینطور القا میشه)ولی گویا شما خیلی زود دل دادی😔امیدوارم خدا کمکت کنه و بتونی خیلی راحت فراموشش کنی و یه همسر خوب نصیبت بشه🌹

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻