2777
2789

من کنکور زبان دادم رشته دانشگاهمم زبان بود 

سخته اصلا در حد زبان مدرسه هم نیست 

نرو 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟یعنی امیدی به شانسی زدن هم نیست؟😂

شانسی اخه منفی میده درستاتم سوخت میشه

حالا شوخی کردم گفتم نرو 

برو ضرر که نمیکنی 

اونایی که مطمئنی جواب بده بقیه رو هیچی نزن تراز نسبتا خوبی میده

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

شانسی اخه منفی میده درستاتم سوخت میشهحالا شوخی کردم گفتم نرو برو ضرر که نمیکنی اونایی که مطمئنی جواب ...

فکر نکنم هیچی بلد باشم واقعا😐😂

به امید همون شانسی میرم دعا کنندواسم

بعد ببخشید بازم سوال میپرسم کلا تا چه ترازی یه رتبه خوب میده مثلا چون من اطلاعی ندارم از چه رتبه ای به بعد میتونی انتخاب رشته کنی مثلا واسه دانشگاه 

(شهر و دانشگاهشم مهم نیست بالا نمیخوام)

فکر نکنم هیچی بلد باشم واقعا😐😂به امید همون شانسی میرم دعا کنندواسمبعد ببخشید بازم سوال میپرسم کلا ...

سلام عزیزم ببخشید من دیشب خوابیدم

رتبه رو نمیدونم ترازت بالای ۵۰۰۰ باشه میتونی 

نه خواهش میکنم اها ممنون همچین ترازی بعید میدونم با شانسی زدن بشه

حالا برو شانستو امتحان کن ادم که ضرر نمیکنه 

موفق باشی عزیزم