2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید خیلی نگرانم💔💔

319 بازدید | 44 پست

امشب یه غلطی کردم ک کاش نمیکردم.

چون سرماخوردم گوشام خیلی میخارید. منم خیلی یواش گوش پاکن گزاشتم داخل گوشام. اصلا هم نزاشتمش تا آخر. خیلی مواظب بودم. ولی از اون موقع ک گزاشتم تا بحال گوشام خیلی سنگینن و شنواییم حس میکنم‌کم شده. البته تازه یکی از گوشام وا شد و بهتره ولی اون یکی هنوزه

وسط این همه بدختیام فقط کم مونده کر بشم.. خطرناکه؟ درد خیل کمی هم دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش به این سادگیا نیستپرده گوش آسیب ببینه یا پاره بشه درجا شنوایی از بین میره نگران نباش چیزی ...

یکی از گوشام بهتر شده حس میکنم باز شده ولی اون یکی نه.

چون هردو مسدود بودن.

یعنی نرم دکتر؟

خوب میشن یعنی؟خیلی میترسم پرده گوشام پاره شده باشهاصلا هم نزاشتم تا اخر نمیدونم چیشد

دکتر من گفته ب هیچ وجه نباید چیزی داخل گوش کنی یا گوشو بخارونی اصلن کاری ب کار گوشت نداشته باش

خوب میشن یعنی؟خیلی میترسم پرده گوشام پاره شده باشهاصلا هم نزاشتم تا اخر نمیدونم چیشد

پرده به این راحتی پاره نمیشه تهش گوش پاک کن گیر کرده باشه تو گوشت دکتر قطره میده یک هفته استفاده میکنی میری شستشو میاره بیرون

عاشقم❤️

یکی از گوشام بهتر شده حس میکنم باز شده ولی اون یکی نه.چون هردو مسدود بودن.یعنی نرم دکتر؟

استراحت کنی به زودی اون یکی هم باز میشه اصلا نگران نباش عزیزم اگر درد شدید توی گوش داشتی برو دکتر

𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊