2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگت تو حالب بود یا کلیه درد داشتی خوردی افتاد 

آخه مامان من چهار و نیم میله سنگش تو حالب گیر کرده نمی‌دونم چیکار کنیم بیوفته 

هندونه خربزه قطره سنکل خورده ولی هیچی نشده

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣
سنگت تو حالب بود یا کلیه درد داشتی خوردی افتاد آخه مامان من چهار و نیم میله سنگش تو حالب گیر کرده نم ...

مال من سه میله دوشب رفتم همینجوری کنار دریا دوییدم بعدش شدید. درد گرفت تا تکون خورده دیگه منم عرق خارخاسک و عرق خارشتر و ماشعیر خوردم افتاد ولی چون زیاد خوردم دارم میمیرم

بابا ترو به خدا یه دکتر برید با این خود درمانی ها خودتونو نابود کردید

بابا تورو خدا رفتم دکترا میگن سنگاب کوچیکو با آب و راه رفتن باید بندازی دیگه من از درد زیاد عرق و ماشعیر هم خوردم چون شنیدم خوبه ولی خب خرید کردم زیاد خوردم 

سنگت تو حالب بود یا کلیه درد داشتی خوردی افتاد آخه مامان من چهار و نیم میله سنگش تو حالب گیر کرده نم ...

عکس سونو کلیه نادرت بفرس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پوست هندونه دم کردم شبی دو لیوان دادم داداشم خورد افتاد سنگش

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

هندونه میکس کن با تخمه هاش وبا سکنجبین قاطی کن .چهاربار در روز بخوره نتیجه بخشه و منم لا همین کار سنگ ۹ میلی گیر کرده بود تو حالب افتاد