2777
2789

من واقعا توی یکی دوسال خیییلی تغییر کردم 

قبلا خیلی چیز هارو میگفتم 

الان تودار تر شدم بیشتر گوش میدم 

اعتماد بنفسم بیشتر شده و اینکه توی دعوا یا بحث بدون استرس یا لرزش دست و صدا با خونسردی حرفمو میزنم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم آدم هر چقدر بیشتر به فهم و دانایی برسه بیشتر سکوت میکنه😀و کمتر اهل بحث و قانع کردن دیگرانه

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

قبلا لجبازی میکردم الان میبینم لج کردن بی فایده اس و اخرش رو میسنجم و برخورد میکنم

حاضرجواب بودم الان سکوت میکنم چون حوصله بحث ندارم

میکاپ برام اهمیت داشت الان روتین پوستی دارم و خودمو ساده قبول دارم.

جلب توجه میکردم الان سعی میکنم بیشتر واقع گرا باشم و شنونده.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
اتفاقای زندگیم عوضم کرد

3ساله پیشم برامن اتفاقاتی افتاددائم فرزندخوب خانواده بودم ولی یهوتغییرکردم گفتم بزارمنم بدباشم کمترشددلسوزیم ولی بازهمون خرسابقم😭😭😭

3ساله پیشم برامن اتفاقاتی افتاددائم فرزندخوب خانواده بودم ولی یهوتغییرکردم گفتم بزارمنم بدباشم کمترش ...

هرکس صبرش حدی داره دیگه

بالاخره امروز فردا صبرش تموم میشه 

نگران نباش به وقتش عوض میشی اذیت نکن خودتو

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍