2777
2789

اولا که منطقی جواب بدید اروم باشین و منطقی کسی میخواد بیاد دعوا کنه خواهشا پست نذاره تو تاپیکم

من یه دختر 19 ساله ام

بار ها سوالات جنسی زیادی برام پیش اومده که مجبور به سرکوبشون بودم چون کسی اموزشم نداده

منبعی برای یاد گرفتن نداریم نهایت منبعمون دوستای نوجوون همسن خودمون بودن که بعضی وقتا اشتباه جواب میدادن و همون جواب اشتباه به ضررمون تموم میشه

از وقتی کوچیک بودیم فقط گفتن حیا حیا حیا

تو این سایتم برام جالبه بعضی وقتا میبینم خانمای متاهل خیلی از اطلاعاتی که من دارم رو ندارن و این برام بی نهایت عجیبه

تا کی باید این وضع ادامه پیدا کنه

الان من خودم نزدیک یک ماهی هست چند تا سوال دارم تو مدرسه های ایران که هیچ کس پاسخگو نیست کسی اموزشمون نداده در حالی که این بحثا خیلی مهمن و باید اموزش داده بشن به بچه

درمورد خیلی چیزا با مادرم که خشکه که عمرا نمیتونم ازین بحثا کنم 

دوست و رفیقم که میزنن به مسخره بازی 

میخواستم نینی سایت بپرسم یهو دیدم یکی که اینجا ازین سوالا پرسیده بود رو بعضی ها به رگبار فحش بستن و بهش گفتن بی حیا و هرزه 

دکتر زنانم که مامانم نمیبره راحت نیستم

من کجا بپرسم سوالاتمو از کجا جواب سوالاتمو پیدا کنم

تا کی باید سرمونو کنیم زیر برف و مهم نباشه برامون بچه ها از کجا یاد میگیرن مسائل  جنسیو کنجکاوی هاشونو چجوری برطرف میکنن اونم فقط بخاطر اینکه حیا رو حفظ کنیم

خب این خودش باعث مشکلات بیشتر میشه

نیازیه که خدا دروجود منی که دخترم قرار داده خود خدای مهربونم پس من فکر نمیکنم پاسخ دادن به نیازی که خدا در وجود من گذاشته گناه باشه

وای چقد خوب گفتی به نظر منم همینه مسایل جنسی چیز زشت و بدی نیس و میتونیم بگیم شبیه پریوده نمیریم جار بزنیم ولی خب زشت و ابرو بر هر نیس و به نظرم اینکه برای بچه ها توضیح بدن بهتره تا خودشون کنجکاوی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد سوالت اگه منطقی و لازم باشه حتما مقاله وجود داره یا هوش مصنوعی جواب میده لازم به مطرحش تو سایت عمومی نیست 

من قبول دارم حرفم زیاد منطقی نیست اما جو اینجا مناسب این موارد نیستن خودتم بهتر میدونی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

درمورد سوالت اگه منطقی و لازم باشه حتما مقاله وجود داره یا هوش مصنوعی جواب میده لازم به مطرحش تو سای ...

عزیزم هوش مصنوعیم خرابه برام کار نمیکنه من حتی اونجام میترسم بپرسم امنیت نداشته باشه

بعدشم این سایت مشخصه که چه سایتیه چرا نباید بتونیم از تجربه های این همه خانم استفاده کنیم بعضیاشون واقعا راهکار های خوبی میدن انقد خشک بودن خوب نیست

مثلا درمورد ظاهر اون قسمت یچیز عجیبی میبنم نمیتونم ب کسی بگم یا خیلی چیزای دیگه

بزرگیه لابیا منظورتع

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
چه چیز عجیبی از ظاهرش میبینی

نمیدونم حس میکنم یچیزی خیلی غیرعادیه

لابیا های کوچیکم یکیش نرماله ولی یکیش کلا ب گوشت چسبیده حس میکنم 

نمیدونم شایدم عادی باشه ولی انگار مثل عکسای چسبندگیه که تو گوگل هست

مهم نیس خودتو با عکسهایی ک برای مشتری نمایش هستن مقایسه نکن این عادیع گرفتم منظورتو 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر