اولا که منطقی جواب بدید اروم باشین و منطقی کسی میخواد بیاد دعوا کنه خواهشا پست نذاره تو تاپیکم
من یه دختر 19 ساله ام
بار ها سوالات جنسی زیادی برام پیش اومده که مجبور به سرکوبشون بودم چون کسی اموزشم نداده
منبعی برای یاد گرفتن نداریم نهایت منبعمون دوستای نوجوون همسن خودمون بودن که بعضی وقتا اشتباه جواب میدادن و همون جواب اشتباه به ضررمون تموم میشه
از وقتی کوچیک بودیم فقط گفتن حیا حیا حیا
تو این سایتم برام جالبه بعضی وقتا میبینم خانمای متاهل خیلی از اطلاعاتی که من دارم رو ندارن و این برام بی نهایت عجیبه
تا کی باید این وضع ادامه پیدا کنه
الان من خودم نزدیک یک ماهی هست چند تا سوال دارم تو مدرسه های ایران که هیچ کس پاسخگو نیست کسی اموزشمون نداده در حالی که این بحثا خیلی مهمن و باید اموزش داده بشن به بچه
درمورد خیلی چیزا با مادرم که خشکه که عمرا نمیتونم ازین بحثا کنم
دوست و رفیقم که میزنن به مسخره بازی
میخواستم نینی سایت بپرسم یهو دیدم یکی که اینجا ازین سوالا پرسیده بود رو بعضی ها به رگبار فحش بستن و بهش گفتن بی حیا و هرزه
دکتر زنانم که مامانم نمیبره راحت نیستم
من کجا بپرسم سوالاتمو از کجا جواب سوالاتمو پیدا کنم
تا کی باید سرمونو کنیم زیر برف و مهم نباشه برامون بچه ها از کجا یاد میگیرن مسائل جنسیو کنجکاوی هاشونو چجوری برطرف میکنن اونم فقط بخاطر اینکه حیا رو حفظ کنیم
خب این خودش باعث مشکلات بیشتر میشه
نیازیه که خدا دروجود منی که دخترم قرار داده خود خدای مهربونم پس من فکر نمیکنم پاسخ دادن به نیازی که خدا در وجود من گذاشته گناه باشه