2777
2789

من با پارتنرم یک سال باهم بودیم بعد از یک سال چون تفاهم نداشتیم هی بحث میکردم باهاش بهش گفتم که عاشقت نبودم و داشتم فیلم بازی میکردم برات(ولی واقعا برام مهمه عاشقشم نباشم)بعد از این حرفم توی یک ماهی که کات کردم ۱۰بار بهم پیام داده هی بهم گفت دلتنگمه یه بارم گفت بیا سرکلاس ببینمت نرفتم یه بارم گفت یک ساعت بیا ببینمت بازم نرفتم بعد اون دلتنگیش اینا بهش گفتم هر وقت فرصت داشتی بهم خبر بده اونم بعد ۶روز بهم پیام داد گفت تعطیلات نبودم بیا ببینمت و واقعا دلتنگتم منم گفتم خبر میدم بعد ۵روز بهش گفتم گفتش شیرازم سه شنبه عصر میام بعد گفتم شنبه گفت باشه توی بحثامون کوتاه میاد حتی دیشب بهش گفتم تو هرزه ای و از خودت حالم بهم میخوره ولی رفتم ازش معذرت خواهی کردم گفت من از دست تو ناراحت نمیشم نفسم هر چی بگی حق داری به خدای علی قسم دوست دارم چرا داره اینجوری میکنه؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ما مردا عاشق بشیم هم‌کر میشیم هم کور یعنی هی که پس بخوریم بدتر برمیگردیم من خودم ۴سال دمبال یکی بودم که من براش مهم نبودم اگه تاپیکم و بخونی میبینی چقد دردسر کشیدم اخرشم هیچی 

چه تاکسیک

دکمشو الان بزن

الان میتونی بی حس شی نسبت بهش

ولی این شل کن سفت کنا بد بفاک میده آدمو

به خودت میای می بینی وابسته شدی و نمیتونی تمومش کنی

همین الان بلاک کن و کلا از زندگیت حذفش کن

کنجکاوی نکن

از من گفتن بود

من الان ۹ ماهه حالم خوب نشده

اگه همون اول دکمشو میزدم و در و روی باز براش نداشتم حالم الان این نبود

اگه با روی باز همچین ادمی ک این خرفو زده رو راه بدی دوباره چند وقت دیگه که تو حالت بد باشه و بهش نیاز داشته باشی قشنگ میشورتت 

و کنار یه دختر دیگه می بینیش

اون موقع کار از کار گذشته و تو عاشق شدی

نمیتونی با کس دیگم بری تو رابطه 

همین الان تمام کن

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
چرا فکر میکنی ادم بدیه و این کاراش دروغه؟

چون همشون مثل همن

ماسک ادم خوبو دارن

ادای خوبا و خوش ذاتا رو در میارن

اما هیچ‌ وجدانی ندارن

برو با یه آدم عاقل و مرد واقعی و خودتو الکی قانع نکن

خدا رنگ واقعیشو یه بار بهت نشون داده پس سعی نکن دوباره رنگش کنی 

چون دیگه نمیتونی از خدا شاکی شی حداقل

اینایی ک گفتم و یادت باشه ها

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
خب این یعنی عاسقه خدایی؟

این آقا هم چون به دختره نرسیده عاشقشه

ذات مرد همینه