2777
2789

امشب گوشام میخاریدن. منم گوش پاک کن گزاشتم اصلا هم نگزاشتمش تا اخر مواظب بودم..

از وقتی گزاشتم تا حالا حس میکنم گوشام خیلیی سنگین شده. تازه حس کردم بهتر شدم ولی بازم سنگینن هردو گوشام.

یعنی ممکنه کر شده باشم؟🤦🏻‍♀️💔اینجوری شدید بعد خوب شده باشید بعدش؟

اره باوو. بگیر بخواب خوب میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش پاک کن خیلی ضرر داره چون ترشحات گوش رو میفرسته داخل و باعث کم شدن شنوایی میشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
ببین منم قبلنا ایتقد وسواس گوش داشتم تا ته دستمال و گوش پاک کن میکردم تو گوشم و میچرخوندم حس شنواییم ...

باورت میشه تازه از بس گریه کردم چشام باز نمیشن

گفتم بین این همه بدبختی ای ک دارم فقط کم مونده کر بشم😂🤦🏻‍♀️خوب میشدن گوشات؟

اوووو صدبار ایجوری شدم ، یه روز اول اینجوریه بعد خوب میشی اگرممممم یه درصد نشدی چیز خاصی نیست چرک و دادی داخل به سمت پرده گوش شنواییت کم شده و با یه شستشوی ساده اکی میشه ، اگه کر میشدی هیچی نمیشنیدی😐😂😂 بعد درد داره همین جوری نیست که

شما اینجوری شدید تا بحال؟🥲

هزاران بار.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اوووو صدبار ایجوری شدم ، یه روز اول اینجوریه بعد خوب میشی اگرممممم یه درصد نشدی چیز خاصی نیست چرک و ...

درد خفیف هم دارم😐🤦🏻‍♀️

دوساعته اینجورم. تازه یکم بهتر شدن گوشام

حس میکنم وا شدن ولی هنوزم سنگینن

عزیزم توام اینجوری میشدی بعد خوب شدن گوشات؟ شنواییت برمیگشت؟