2777
2789
عنوان

آز بتا منفی و بی بی چک های مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 45 پست
تاخیر در پریودی دلایل زیادی داره یکیش بارداری هستسونو بدید

رفتم سونو گف حجم رحم ات خیلی بزرگ تر از حد طبیعیش شده ولی نع کیست داری نع ساک بارداری تشکیل شده هیچی نیس 

البته سونو معمولی رفتما سونو واژینال نرفتم 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یجا از یه خانومی شنیدم میگفت هورمون بارداری اول میره تو ادرار بعد خون 

درصورتیکه اکثرا برعکسشو میدونیم 

حالا شاید براشما اینطوری صدق کرده 

با مارکای دیگه بی بی چک بزن و ازمایشگاه دیگه برو 

و سونوی واژینال جای خوب برو 

من یجا از یه خانومی شنیدم میگفت هورمون بارداری اول میره تو ادرار بعد خون درصورتیکه اکثرا برعکسشو مید ...

باشه فردا دوباره یه تست میزنم اگه مثبت شد میرم یه آزمایش گاه دیگه سه روز پیش رفته بودم آزمایش شاید این بار مثبت شد 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
انشالله همین طوره که میگی دوست خوبم ❤️

چون سونوی شکمی گفته حجم رحم ات بزرگ شده یعنی بارداری 

من بعده سقط رفتم برای چک کردن بقایا که ببینم چیزی مونده یا نه سونوی شکمی نوشته بود دکتر احمقم،نگاه کرد گفت نه چیزی نمیبینم ولی خون میبینم تو رحمت

خودمم لکه بینی داشتم بردم سونو رو کتر دید گفت عالیه هیچی نمونده دوماه گذشت من همچنان لکه بینی داشتم رفتم دکتر دیگه گفت بابا چرا شکمی رفتی برو واژینال اونم ترانس واژینال رفتم گفت اوه اوه چه تیکه های بزرگی مونده تو رحمت یعنی خدا رحم کرد عفونت نکرد رحمم و کورتاژ کردم 

سونو فقط واژینال درسته 

باشه فردا دوباره یه تست میزنم اگه مثبت شد میرم یه آزمایش گاه دیگه سه روز پیش رفته بودم آزمایش شاید ا ...

آره ببین همزمان مدیکور رو با یه مارک دیگه کنارهم بزن ببین جواب هردوشون چی میشه 

عزیزم بی بی چکت که کاااااااملا مثبته

یکی از فامیلای منم بی بی ش مثبت بود ازمایشش منفی ولی چون تمام حالات بارداریو داشت رفته بود دکتر زنان ازمایششو نشون داده بود و دکتر هم گفته بود که تو حتما حامله ای و دوباره فرستادش ازمایشگاه و معلوم شد حامله س.الانم بچش به دنیا اومده. فعلا مراقب خودت باش کار سنگین نکن و دوباره برو هفته دیگه ازمایش بده یه جای دیگه

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢