maman_aniya مدیر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 عنوان آز بتا منفی و بی بی چک های مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 45 پست سلام دوستان من دو هفته اس که از وقت پریودم گذشته۳ بار بی بی چک زدم مثبت نشون داده ولی جواب آزمایشم منفیه 😔احتمالش هس باردار باشم ؟ احتمالش هس هر سه بار هم مثبت کاذب نشون بده ؟ اگه کسی تجربه ای داره لطفا بهم بگه ممنون آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند.... 1404/04/26 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11285 رفتم سونو گف کیست نداری فقط حجم رحم ات خیلی بزرگ شده صبر کن بعضی وقتا آزمایش نشون نمی ده یکی از فامیلامون اینجوری شد رفت آمپول زدن پریود بشه بازم نشد رفت سونو نشون داد نزدیک سه ماه بود من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 خیلی عجیبه خودشم مدیکوره خیلیییی مثبته این هاله هم نیست قشنگ مثبته نمی دونم خیلی کلافه ام تمام علائم بارداری رو هم دارم بغیر از حالت تهوع ۲ هفته ام از موعدم گذشته ولی سونو و آز منفیه 😔دعام کنید یه خبر خوش بهم بدن آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11285 نمی دونم خیلی کلافه ام تمام علائم بارداری رو هم دارم بغیر از حالت تهوع ۲ هفته ام از موعدم گذشته ولی ... عکس آزمایشت رو هم بذار من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 جانم تیتر بتا بود ازمایشت یا معمولی؟ تیتر بتا بود جوابش ۱ شد آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4059 نمی دونم خیلی کلافه ام تمام علائم بارداری رو هم دارم بغیر از حالت تهوع ۲ هفته ام از موعدم گذشته ولی ... ایشالا حتما خیره عزیزم فقط صبر بکن
77nazaninjon عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 613 دوباره برو یه جای دیگه آزمایش بده اگر دیدی منفی بود برو دکتر زنان برای پریودیت
tarane_68 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4293 آره جای معتبری هستش ولی چرا پس پریود نمیشم ؟ تاخیر در پریودی دلایل زیادی داره یکیش بارداری هستسونو بدید بر هر چه همی لرزی ، میدان که همان ارزی 🌱
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4059 تیتر بتا بود جوابش ۱ شد عجب من بودم صبر میکردم به نظر من که شما بارداری قطعا و بی بی چک دذ این حد الکی خط نمیندازه با مارکای دیگم بزن فردا
منتظرظهور1402 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 3937 نمی دونم خیلی کلافه ام تمام علائم بارداری رو هم دارم بغیر از حالت تهوع ۲ هفته ام از موعدم گذشته ولی ... ان شاءالله مثبتی ومبارکه آزمایش دادی تگم کن وخبرم کن خوش خبر باشی
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 عکس آزمایشت رو هم بذار آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 صبر کن بعضی وقتا آزمایش نشون نمی ده یکی از فامیلامون اینجوری شد رفت آمپول زدن پریود بشه بازم نشد رفت ... چند وقت بعدش ازمایشش مثبت شد ؟ آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 ان شاءالله مثبتی ومبارکه آزمایش دادی تگم کن وخبرم کن خوش خبر باشی ممنون عزیزم چشم حتما دعا کنین ♥️ آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 عجب من بودم صبر میکردم به نظر من که شما بارداری قطعا و بی بی چک دذ این حد الکی خط نمیندازه با مارکای ... نمیدونم منم فعلا کاری جز صبر کردم ازم برنمیاد ولی استرس میگیرم بی بی چک رو می بینم ذوق میکنم میرم آز میدم میخوره تو ذوقم خیلی کلافه ام آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....