2777
2789
عنوان

رابطه زن پنجاه و شش ساله با پسر بیست ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست
الله اکبر اونکه مادربزرگ پسره حسابه،عمه خانم

نمیدونم چجوری میشه بخدا

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره شوهرش و بچه هاش،یکی نیست بهش بگه اخه زنیکه صدای کلنگ قبرت دیگه داره به گوش میرسه این اخری بجا ...

اره واقعا

نوه ش ۱۵سالشه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

چه بگویم

که نگفتنش بهتر است...

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یا خدا عمته اسی؟؟؟عروس داره؟؟ فهمیدن اونا هم یا نه؟

اره یک عروس داره که اونم میدونه

پسر دیگش مجرده

یکپسر دیگشم که کلا قطع ارتباطه باهاشون خیلی ساله کاناداست و خبر نداره

ای وای خدا بهش رحم کنه

نه کاش بمیره زن هرزه

اول پسره میخواسته گلدونو بزن تو سر مادرش بابام گرفتش،اونم زده تو سر خودش و از ظهر بیهوشه تو بیمارستان