2777
2789

فقد خواهشا نگید دنبال پر بازدید چون اگه تاپیکامو نگاه کنید میبینید چرت و پرت نداره 

چند وقته از این خانومه(نمیتونم نسبتشو بگم برا همین میگم خانوم) که از فامیلای خیلی خیلی نزدیکمونه و سوهرم داره کلا حرفای خوبی نمیشنوم.ما که باور نکردیم گفتیم به ما ربطی نداره اما بابام بهش تذکر میداد که با ابروی فامیل بازی نکن

شوهر این خانوم دوسال پیش سکته مغزی کرد و کلا متوجه اطرافش نیست خیلی..یک مقدار هم دچار زوال عقل شده

تا اینکه امروز از بابام(به عنوان بزرگ فامیل)خواستن به موضوع رسیدگی کنه

بابام و عموم رفتن بعد پسر اون خانوم ۵۴ساله تو گوشیش چت مامانشو با اون پسره عکسای نودشونو نشون داده

حتی تو پیاما قرار رابطه گزاشتن که بیا شوهرم خونه نیست بعدم باز پسره پیام داده که مرسی امروز خیلی خوش گذشت و...

پسر بیست ساله ام کلا از شهر ما رفته...میگن از ترسش فرار کرده..نمیدونم

بعد که کار به اعترافات خانومه میرسه پسرش حالش بد میشه گلدون تو سرش میزنه میشکنه که از ظهر بیهوشه 

کلا دوتا پسر داره

اون پسر دیگشم شهر دیگست ظهر راه افتاده گفته اگه برسم یا خودمو میکشم یا مادرمو

بچه ها واقعا شاخ داره در میاد از تو سرم.باورم نمیشه اصلا نمیتونم بپذیرم

اگه خانومه رو ببینین اصلاااا باورتون نمیشع

بابام امشب تا مرز سکته رفت.خیلی حالش بده 

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نمی‌دونم چرا اینقدر جدیدا گرایش به سن بالاها زیاد شده؟؟؟؟😐😐💔💔 

اصلا تعجب میکنم چجوری میتونن با کسی که همسن مادرشون یا پدرشون هست رابطه داشته باشن؟؟؟!🚶💔

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

یک پسر دیگه ام داره که کلا قطع ارتباطه باهاشون

و ایران نیست کلا

از چیزیم خبر نداره

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

بیچاره شوهرش و بچه هاش،

یکی نیست بهش بگه اخه زنیکه صدای کلنگ قبرت دیگه داره به گوش میرسه این اخری بجای اینکه به فکر توشه اخرتت باشی این کثافت کاریا چیه میکنی اونم با یکی جا نوه‌اش

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

وای نمی‌دونم چرا اینقدر جدیدا گرایش به سن بالاها زیاد شده؟؟؟؟😐😐💔💔 اصلا تعجب میکنم چجوری میتونن ب ...

نمیفهمم واقعا

چطور اون زن میتونه 

حالا میگی سنی ازش گذشته

عاقل تره