2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم یکی از اینا بخورم

414 بازدید | 26 پست

ولی به خاطر ورزشی رژیم ونمی تونم....حس خیلی بدیه...نه نوشابه نه کیک نه قند نه برنج.....چندین ماهه به هیچی لب نزدم..فقط ورزش وهروعده فقط ۸قاشق برنج...

یه جورایی عصبیم...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر به خودت سخت نگیر حداقل ماهی یکبار چیزی که دلت میخواد بخوری نه وزن اضافه میشه نه از روتین زده میشی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
نه.....نه گرم باش نه خیلی سرد

بدتر دور نشه ازم؟؟؟؟شما رل دارین؟؟؟ببخشید میپرسم فقط میخوام بدونم اگه دوست دختر خودتونم رفته بود چه طوری رفتار میکردین...خیلی دوسش دارم آخه

برگرد و ببین دلتنگ توام💔

بدتر دور نشه ازم؟؟؟؟شما رل دارین؟؟؟ببخشید میپرسم فقط میخوام بدونم اگه دوست دختر خودتونم رفته بود چه ...

قبلا داشتم...ضعف نشون بدی می ری روی نیمکت ذخیره....راحت قبولش نکن ولی بی محلشم نکن