ohhhhikl مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 952 عنوان خیلی دوس دارم یکی از اینا بخورم | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 26 پست ولی به خاطر ورزشی رژیم ونمی تونم....حس خیلی بدیه...نه نوشابه نه کیک نه قند نه برنج.....چندین ماهه به هیچی لب نزدم..فقط ورزش وهروعده فقط ۸قاشق برنج...یه جورایی عصبیم...😊 1404/04/26 | 00:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rezata8082 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 17 قبلا داشتم...ضعف نشون بدی می ری روی نیمکت ذخیره....راحت قبولش نکن ولی بی محلشم نکن دوسش داشتی؟💔من میمیرم براشامروز بهم زنگ زد انقدر دست پا چه شدم جواب ندادم😔😔😔😔شما رلتون بهتون برگرده قبولش میکنین؟؟؟؟؟فکر میکنم رابطه مثل قبل نمیشه احساس بدی دارم برگرد و ببین دلتنگ توام💔
neda_divooneh عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 269 میتونین از پیج اینستاگرام خانم zahratajari.diet کمک بگیرین در رابطه با تغذیه
lucky22 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1826 نباید دیگه اینقد سخت بگیرین بدن حریص میشه منم ورزش میکنم اما ماهی یکبار فست فود میخورم
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 3609 کلا تو این دنیا به دلخوشی دارم اونم غذا خوردنهبا هیچییییی عوضش نمیکنمالان مثلاااااا بیام رژیم بگیرمممم که چی بشههههه نه واقعا مثلا میخواد چی بشهههه🥲😂 مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
ohhhhikl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 952 دوسش داشتی؟💔من میمیرم براشامروز بهم زنگ زد انقدر دست پا چه شدم جواب ندادم😔😔😔😔شما رلتون بهتون بر ... من قبولش میکنم.....اگه هم پسش بزنم به خاطر انتقام نیست....اگه حسی بهش داشته باشم قبولش می کنم
ohhhhikl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 952 میتونین از پیج اینستاگرام خانم zahratajari.diet کمک بگیرین در رابطه با تغذیه ممنون بابت راهنماییت...رژیم من جوریه که ۸قاشق برنج...پروتئین وشیر ومیوه س....قندمصنوعی حذف شده از تغذیه م
ohhhhikl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 952 نباید دیگه اینقد سخت بگیرین بدن حریص میشه منم ورزش میکنم اما ماهی یکبار فست فود میخورم متوجه هستم چی میگی ولی بدنم عادت کرده...ذهنم بالاش،کنار اومده ونمیذاره سمتش برم
ohhhhikl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 952 کلا تو این دنیا به دلخوشی دارم اونم غذا خوردنهبا هیچییییی عوضش نمیکنمالان مثلاااااا بیام رژیم بگیرمم ... رژیم خوبه ولی به تنهایی به دردتون نمی خوره....باید کنارش ورزش کنی..ورزش مستمر...به بدنم نباید فقر بدی چون جز ضعیف شدن بدن داغون چیزی نصیبت نمیشه
rezata8082 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 17 من قبولش میکنم.....اگه هم پسش بزنم به خاطر انتقام نیست....اگه حسی بهش داشته باشم قبولش می کنم وقتی قبولش میکنی یمی دوسش داری دیگه برگرد و ببین دلتنگ توام💔
ohhhhikl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 952 وقتی قبولش میکنی یمی دوسش داری دیگه اینم میشه.....ولی باید دید چه قدر اشتباهش بزرگه
rezata8082 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 17 اینم میشه.....ولی باید دید چه قدر اشتباهش بزرگه اشتباهی خیلی خاصی نداشت خیانت و بی وفایی بینمون نبود که مهم همینه داداش برگرد و ببین دلتنگ توام💔
rezata8082 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 17 اینم میشه.....ولی باید دید چه قدر اشتباهش بزرگه شما چرا جدا شدین؟؟؟؟از تاپیکات مشخصه میتونی یه رابطه موفق و پیش ببری ولا خوشبخته دختری که باهات تو رابطه باشه برگرد و ببین دلتنگ توام💔