2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم یکی از اینا بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 26 پست
قبلا داشتم...ضعف نشون بدی می ری روی نیمکت ذخیره....راحت قبولش نکن ولی بی محلشم نکن

دوسش داشتی؟💔من میمیرم براش

امروز بهم زنگ زد انقدر دست پا چه شدم جواب ندادم😔😔😔😔

شما رلتون بهتون برگرده قبولش میکنین؟؟؟؟؟فکر میکنم رابطه مثل قبل نمیشه احساس بدی دارم

برگرد و ببین دلتنگ توام💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا تو این دنیا به دلخوشی دارم اونم غذا خوردنه

با هیچییییی عوضش نمیکنم

الان مثلاااااا بیام رژیم بگیرمممم که چی بشههههه نه واقعا مثلا میخواد چی بشهههه🥲😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

دوسش داشتی؟💔من میمیرم براشامروز بهم زنگ زد انقدر دست پا چه شدم جواب ندادم😔😔😔😔شما رلتون بهتون بر ...

من قبولش میکنم.....اگه هم پسش بزنم به خاطر انتقام نیست....اگه حسی بهش داشته باشم قبولش می کنم

می‌تونین از پیج اینستاگرام خانم zahratajari.diet کمک بگیرین در رابطه با تغذیه

ممنون بابت راهنماییت...رژیم من جوریه که ۸قاشق برنج...پروتئین وشیر ومیوه س....قندمصنوعی حذف شده از تغذیه م

نباید دیگه اینقد سخت بگیرین بدن حریص میشه منم ورزش میکنم اما ماهی یکبار فست فود میخورم

متوجه هستم چی میگی ولی بدنم عادت کرده...ذهنم بالاش،کنار اومده ونمیذاره سمتش برم

کلا تو این دنیا به دلخوشی دارم اونم غذا خوردنهبا هیچییییی عوضش نمیکنمالان مثلاااااا بیام رژیم بگیرمم ...

رژیم خوبه ولی به تنهایی به دردتون نمی خوره....باید کنارش ورزش کنی..ورزش مستمر...

به بدنم نباید فقر بدی چون جز ضعیف شدن بدن داغون چیزی نصیبت نمیشه

اینم میشه.....ولی باید دید چه قدر اشتباهش بزرگه

شما چرا جدا شدین؟؟؟؟از تاپیکات مشخصه میتونی یه رابطه موفق و پیش ببری ولا خوشبخته دختری که باهات تو رابطه باشه

برگرد و ببین دلتنگ توام💔