2777
2789
عنوان

خانوما کمی رعایت💥

479 بازدید | 48 پست

خانوما تو یه تایپیکی خانمی خیییللللی نگران شوهرش بود چون سرو کار شوهرش با خانوماس وشوهرش از وضعیت بد خانوما می اومده تو خونه میگفته وهمسرش نگران بوده نکنه شوهرش منحرف بشه(لطفا فاز روشنفکری نگیرین که آقا نگاه نکنه مشکل از مرداس)اون خانومایی که متعهلن قشنگ متوجه هستن من چی میگم اصلا ذات مرد وفیزیولوژیک مرد طوری هست که نمی تونه نگاه نکنه مخصوصا الان با این وضعی که من خودم دو چشم دارم دو تا هم اجاره میکنم و نگاه می کنم😅دیروز خانوم جوونی رو تو بازار دیدم با سوتین که مانتو جلو باز پوشیده بود وکل بدنش نمایان و خوش هیکل، چطور به یه مرد میشه گفت خوب نگاه نکن ؟من که زن هستم فقط نگاش می کردم،یه مردی که زنش زایمان کرده وکل هیکل زنش به خاطر بارداری به هم خورده وفعلا شرایط....با زنش وجود نداره واز نظر ذاتی آقا هم دلش میخواد چرا با این وضع می یای بیرون ؟فازت چیه زندگی برهم زن؟؟؟؟؟خانومه با نگرانی میگه شوهرم کفش فروشه میگه زنه  یه پاشو بلند کرده گذاشته  رو میز فروشنده گفته بند کفشو ببند در حالی که شلوار پاش نبوده ......واقعا قابل دفاعس این حرکات ؟مرد چند وقت تحمل کنه؟؟؟چرا زندگی بر هم زن شدیم چند تا بچه به خاطر این حرکات شاهد جدایی پدر مادرا شدن؟😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتونه جلوی خودشو بگیره هم باز مشکل خودشه

نمیدونم این منطق از کجا درمیاد که تو فلان چیزو نپوش یا فلان چیزو بپوش، تا مثلا شوهر من چشمش نیوفته

برو سیخ کن تو چشمای شوهرت مگه مشکل از بقیه ست

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خیلی از خانما جنبه ازادی نداشتن و ندارن همون بهتر گونی پیچ شن توخیابون راه برن..

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

کار اون خانم بده در اون شکی نیست

ولی اون اقا گو....ه میخوره دلش فلان چیز رو میخواد

اون زن از هیکل و سلامتی خودش زده برای اون عنتر بچه بیاره

در نتیجه ذاتش بخوره تو سرش یکم غیرت داشته باشه چشمش رو کنترل کنه

نگو نمیتونه که ما هم مرد دور و اطرافمون دیدیم اونا هم انسانن اگر بخوان میتونن خوب هم میتونن چشمشون رو کنترل کنن

عذرخواهی میکنم هنوز به اون سمت نرفتیم که شلوار پای کسی نباشه چرا انقدر بزرگنمایی صورت میگیره درصورتی که کسایی که نرمال باشن مشخص هستن کسایی که معلوم الحال باشن هم مشخص انقدر هم مردها رو ضعیف النفس نشون ندید مردی که به خاطر زایمان زنش نتونه خودش رو با شرایط زندگیش تطبیق بده نباشه بهتره

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

اینا به کنار من موندم اون دنیا چطور میخوان یکی جواب بدن تک تک ادمایی رو که زندکیشون سرد شده یا منحرف شدن یا به گناه افتادن رو واقعا فکر نمیکنن یه روز میمیرن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نتونه جلوی خودشو بگیره هم باز مشکل خودشهنمیدونم این منطق از کجا درمیاد که تو فلان چیزو نپوش یا فلان ...

یعنی چی پس وظیفه ی زنا چیه؟والا جنگل هم قانون داره.دیگه بعضیا شورش رو درآوردن.حیوون هم یه مو و پشمی رو بدنش داره

یعنی چی پس وظیفه ی زنا چیه؟والا جنگل هم قانون داره.دیگه بعضیا شورش رو درآوردن.حیوون هم یه مو و پشمی ...

من که اینجوری نمیرم و نمیپنسدم دارم میگم اگر کسی هم اینطوری بره ربطی نداره به بقیه

بقیه چه گناهی کردن مثلا شوهر فلانی طبیعتش اینه زنا رو نگاه کنه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

عذرخواهی میکنم هنوز به اون سمت نرفتیم که شلوار پای کسی نباشه چرا انقدر بزرگنمایی صورت میگیره درصورتی ...

پس جدیدا تو کوچه بازار نرفتی! اتفاقا خیلیا بدون شلوار و با دامن کوتاهند عجیبه ندیدی!

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃