خانوما تو یه تایپیکی خانمی خیییللللی نگران شوهرش بود چون سرو کار شوهرش با خانوماس وشوهرش از وضعیت بد خانوما می اومده تو خونه میگفته وهمسرش نگران بوده نکنه شوهرش منحرف بشه(لطفا فاز روشنفکری نگیرین که آقا نگاه نکنه مشکل از مرداس)اون خانومایی که متعهلن قشنگ متوجه هستن من چی میگم اصلا ذات مرد وفیزیولوژیک مرد طوری هست که نمی تونه نگاه نکنه مخصوصا الان با این وضعی که من خودم دو چشم دارم دو تا هم اجاره میکنم و نگاه می کنم😅دیروز خانوم جوونی رو تو بازار دیدم با سوتین که مانتو جلو باز پوشیده بود وکل بدنش نمایان و خوش هیکل، چطور به یه مرد میشه گفت خوب نگاه نکن ؟من که زن هستم فقط نگاش می کردم،یه مردی که زنش زایمان کرده وکل هیکل زنش به خاطر بارداری به هم خورده وفعلا شرایط....با زنش وجود نداره واز نظر ذاتی آقا هم دلش میخواد چرا با این وضع می یای بیرون ؟فازت چیه زندگی برهم زن؟؟؟؟؟خانومه با نگرانی میگه شوهرم کفش فروشه میگه زنه یه پاشو بلند کرده گذاشته رو میز فروشنده گفته بند کفشو ببند در حالی که شلوار پاش نبوده ......واقعا قابل دفاعس این حرکات ؟مرد چند وقت تحمل کنه؟؟؟چرا زندگی بر هم زن شدیم چند تا بچه به خاطر این حرکات شاهد جدایی پدر مادرا شدن؟😔😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کار اون خانم بده در اون شکی نیستولی اون اقا گو....ه میخوره دلش فلان چیز رو میخواداون زن از هیکل و سل ...
عزیزم منم خانوم هستم دوتا پسر دارم از خدام هست که آقایون اون طوری باشن که شما میگین وماها انتظار داریم ولی واقعا اینطور نیستن متاسفانه .به هر حال تو جامعه خودمون می بینیم که نیستن حالا مشکل از آقایونه یا خانوما نمی دونم.ولی واقعا آقایون ظرفیت جنسی وجسمی روحی این مشاهداتو ندارن
عزیزم منم خانوم هستم دوتا پسر دارم از خدام هست که آقایون اون طوری باشن که شما میگین وماها انتظار دا ...
آفرین خودتون دارین میگین ظرفیتشو ندارن
حالا مشکل از اون بدبختی که اونطور که دوست داشته اومده بیرون هست یا اونی که ظرفیت نداره؟؟!
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
متاسفانه زننده پوشی یا بد پوشی ضربه میزنه وگرنه خانومی که با بلیز و شلوار یا دامن هست و روسری نداره مشکلی نداره ولی متاسفانه بعضیا یا یه عده هرطور شده میخوان اندامشون نمایان بشه از قصد لباسی میپوشه که خیلی جذب یا بازه میخواد جلب توجه کنه کمبود اعتماد بنفس داره متاسفانه بیشترشون هم خانمای متاهل هستن دخترای مجرد پوششون بهتره
آفرین خودتون دارین میگین ظرفیتشو ندارنحالا مشکل از اون بدبختی که اونطور که دوست داشته اومده بیرون هس ...
عزیزم اکثر اقایون ظرفیت جنسی ندارن واین تو طبعتشون هست اینطور آفریده شدن وگرنه چه لزومی داشت با این مشکلات اقتصادی تن به ازدواج بدن؟ این طبیعت مرد هست برای ادامه نسل
عزیزم اکثر اقایون ظرفیت جنسی ندارن واین تو طبعتشون هست اینطور آفریده شدن وگرنه چه لزومی داشت با این ...
خب اشکالی نداره منم حرف شما رو رد نکردم، بله طبیعتشون هست و کاملا درست و متین میفرمایید، البته طبیعت خانما هم همینه...👌
اما مسئله اینجاست که چرا بهای طبیعت آقایون رو خانما باید بدن؟
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
کاملا موافقم.من با حجاب اجباری مخالفم.میگم حجاب اختیاری باشه.هر کس نخواست روسری سر نکنه.مانتو کوتاه یا بلند بپوشه.آستینش کوتاه یا بلند باشه.هیچ کدوم اینا عامل فساد نیستن.اما متاسفانه صحنه هایی رو گاهی می بینم که انگار مریض هستن و حالت عادی نداره.تو مترو دیدم خانمه یه تاپ دو بند پوشیده بود اینقدر یقه ش باز بود که تمام لباس زیرش بیرون بود.روشم مثلا کت پوشیده بود اما باز بود حتی بند تاپ و لباس زیرشم معلوم بود.من که خانمم حالم داشت به هم میخورد.باور می کنید؟جامو عوض کردم تا نبینمش.البته این مدل زیاد دیده میشه
خب اشکالی نداره منم حرف شما رو رد نکردم، بله طبیعتشون هست و کاملا درست و متین میفرمایید، البته طبیعت ...
منم قبول دارم حرف شما رو من منظورم این هست که الان جامعه ما پذیرش این همه آزادی رو نداره نه اینکه خانومه کلا خودشو بپوشونه،حالا هر کس مختاره چطوری بپوشه وبگرده من به عنوان یه خانوم یکی از دغدغه های اکث خانومای متاهل و گفتم وقصدم اهانت به نظرات بقیه نیست ون ادم منعطفی هستم واز افراط و تفریط خوشم نمی یاد💕
منم قبول دارم حرف شما رو من منظورم این هست که الان جامعه ما پذیرش این همه آزادی رو نداره نه اینکه خا ...
بله من هم به نظرتون احترام میزارم و کاملا قابل درکه ولی از طرفی حرف من هم درسته😅
در این مورد خیلی نظرات مختلف و اختلاف وجود داره ولی هرکسی نظری داره و نظر شما هم کاملا قابل احترامه💖💖💖