2777
2789
عنوان

تو رابطه ای هستم که ارامش ندارم

101 بازدید | 10 پست

طرف خیلی دوستم داره بهم ابراز علاقه میکنه خیلی زیاد محترمه خانواده ی خوب داره اهل کاره وقت میذاره برام مهربونه ولی متاسفانه شکاکه و از این مهم تر پدرش فوت شده تو بچگی و با مادرش بزرگ شده و خیلی به مادرش وابسته اس گرچه که انکار میکنه ولی این یه واقعیته که همه زندگیش مامانش بوده. حالا چرا ارامش ندارم چون بشدت شکاک و بددله اگه آنلاین باشم و با خودش چت نکنم بعدش بحث میکنه باهام خیلی بحثارو کش میده هر بار حضوری دیدمش اول باهام بحث کرده بعد رفتیم وقت گذروندیم به طور کلی هم حس میکنم مسیرمون از هم جداست خیلی ناراحتم براش و نمیخوام آسیب ببینه ولی خودم دارم آسیب میبینم

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

یاد بگیر اولویت زندگیت خودت باشی بعد بقیه!

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جداشو

تکلیف اون چی میشه

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
یاد بگیر اولویت زندگیت خودت باشی بعد بقیه!

درسته ولی هربار که خواستم جدا شم ترحم منو جلب میکنه حتی گریه میکنه و‌ نمیزاره در حالی که خیلی اذیتم میکنه با حرفاش و بارها گفته هیچ اعتمادی بهم نداره

خودتو زودتر نجات بده، اصلا هم دلت براش نسوزه، زندگی و آینده خودت مهم تره، هیچوقت با آدم شکاک خوشبخت ...

کمترین کارش این بوده که باعث شده خودمم به خودم شک کنم همیشه منو مقصر همه چیز جلوه میده و این خیلی بده.

درسته ولی هربار که خواستم جدا شم ترحم منو جلب میکنه حتی گریه میکنه و‌ نمیزاره در حالی که خیلی اذیتم ...

برای ی بار محکم باش و تمومش کن 

خودخواه باش سر این موضوع

باشه؟ 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

برای ی بار محکم باش و تمومش کن خودخواه باش سر این موضوعباشه؟

بهم میگه اگه آدم موندن نبودی چرا چند ماه وابسته کردی منو ولی خب من داشتم میشناختمش و الان متوجه شدم به درد هم نمیخوریم نمی‌دونم چیکار کنم 

بهم میگه اگه آدم موندن نبودی چرا چند ماه وابسته کردی منو ولی خب من داشتم میشناختمش و الان متوجه شدم ...

بهش بگو چند ماه برای شناخت هر ادمی تو رابطه نیازه و این طبیعیه