طرف خیلی دوستم داره بهم ابراز علاقه میکنه خیلی زیاد محترمه خانواده ی خوب داره اهل کاره وقت میذاره برام مهربونه ولی متاسفانه شکاکه و از این مهم تر پدرش فوت شده تو بچگی و با مادرش بزرگ شده و خیلی به مادرش وابسته اس گرچه که انکار میکنه ولی این یه واقعیته که همه زندگیش مامانش بوده. حالا چرا ارامش ندارم چون بشدت شکاک و بددله اگه آنلاین باشم و با خودش چت نکنم بعدش بحث میکنه باهام خیلی بحثارو کش میده هر بار حضوری دیدمش اول باهام بحث کرده بعد رفتیم وقت گذروندیم به طور کلی هم حس میکنم مسیرمون از هم جداست خیلی ناراحتم براش و نمیخوام آسیب ببینه ولی خودم دارم آسیب میبینم
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
درسته ولی هربار که خواستم جدا شم ترحم منو جلب میکنه حتی گریه میکنه و نمیزاره در حالی که خیلی اذیتم میکنه با حرفاش و بارها گفته هیچ اعتمادی بهم نداره
خودتو زودتر نجات بده، اصلا هم دلت براش نسوزه، زندگی و آینده خودت مهم تره، هیچوقت با آدم شکاک خوشبخت ...
کمترین کارش این بوده که باعث شده خودمم به خودم شک کنم همیشه منو مقصر همه چیز جلوه میده و این خیلی بده.
برای ی بار محکم باش و تمومش کن خودخواه باش سر این موضوعباشه؟
بهم میگه اگه آدم موندن نبودی چرا چند ماه وابسته کردی منو ولی خب من داشتم میشناختمش و الان متوجه شدم به درد هم نمیخوریم نمیدونم چیکار کنم